شنبه 3 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

نه ماه است که عقد کرده ایم . به خاطر گذشته بد شوهرم ، به او بی اعتماد بودم . چهار ماهی بود که به او اعتماد کرده بودم ولی حالا مواردی از او دیده ام که ، اعتمادم سلب شده و به جدایی فکر می کنم . چه کار کنم ؟
 

•اگر این آقا این طور بوده و قول داده که دیگر این کار را نکند ولی آقا دست برنداشته و دنبال همان رفتارهای غلط است ، از اول این ازدواج  غلط بوده . ولی حالا که آقا عقد کرده و هنوز دست برنداشته است ، خانم بدانید ، چنین زندگی برای خانمی که خودش اهل این جور ارتباطات نیست ، خیلی سخت میشود زیرا خانم ها حسی بنام حس تملک دارند یعنی ویژگی دارند که مرد مال خودشان باشند و بخصوص ارتباط ناشایست را که دین هم اجازه نمیدهد . این خانم بدانند اگر شوهرشان این حالت را دارد  در زندگی بشدت رنج خواهند برد و این مسئله برای خانم ها مهم است و حتی ممکن است یکسری آلودگی هایی هم ، این آقا در اثر ارتباط نامشروع داشته باشند و منتقل کنند . اگر چنین چیزی باشد چون دوران عقد است ما واقعاً تجویز نمیکنیم شما ادامه دهید . مگر اینکه شما آدمی باشید که تحمل همه این چیزها را داشته باشید . که هر روز همسرتان به بیراهه برود وآلودگی ها را به شما منتقل کند و شما تحمل کنید . آیا می توانید از این ستم ها بگذرید و بی خیال شوید ؟ اصلاً چرا انسان این کار را بکند ولی مورد این خانم این جوری نیست . چون گفته اند ، ایشان توبه کرده اند و چهارماه هم ، اعتماد این خانم  را جلب کرده اند و حالا خطا کرده اند و حالا به خانم عرض می کنیم ، نکند شما بخاطر سوء ظنی که دارید این جوری فکر میکنید . یعنی این بنده خدا را بخاطر سابقه اش زیر ذره بین قرار داده اید . با این فرض که این سابقه مد نظر شما نبوده  و با یک دید معمولی به ایشان نگاه می کنید و موردی دیده اید ممکن است که اگر این آقا سابقه قبلی هم نداشت ، این مورد برایش پیش می آمد . هر کس ممکن است موردی خطا کند و این را شما جدی نگیرید و چون چهار ماه به ایشان اعتماد کرده بودید ، در این جور موارد لا پوشانی کنید . اگر این مورد است ، نگران نباشید . هرکس ممکن است در زندگی خطا داشته باشد.
 


 شوهرم به خاطر گذشته من که با پسری رابطه داشته ام ، با من بد اخلاقی میکند و به من اعتماد ندارد . چگونه میتوانم اعتمادش را جلب کنم ؟
 

•آقا داستان را از کجا فهمیدند ؟ اگر خودشان گفتند ، این یک مسئله شخصی بوده  و رازی بوده  اشتباه کرده اند ، من به همه جوانان که میخواهند ازدواج کنند می گویم که مسائل قبل از ازدواج ، مسائل شخصی  شماست ، نباید گفته شود . مگر اینکه خیلی های میدانند ممکن است لو برود و دچار استرس و اضطراب شویید ولی اگر کسی نمیدانسته لازم نیست گفته شود . حالا اگر کسی نمیدانسته و بعد از عقد و ازدواج فهمیده ، امام صادق (ع) میفرمایند : شرک من دمک فلا یجرین من غیر اوراجک . سر تو مثل خون تو است و باید در رگهای تو جریان داشته باشد نه در رگ دیگری . علی (ع) میفرماید: سرک اسیرک فانه افسیته سرت اسیرک . سرتو اسیر تو است اگر آنرا افشا کنی تو اسیر آن میشوی  .این خانم حالا سر را فاش کرده و اسیرشده است ایشان بد اخلاقی میکنند و بی اعتمادی میکنند حالا اگر این جوری نبود خودشان نگفتند ، در بعد از عقد لو رفته و از دیگران فهمیده اند ، اگر چنین چیزی است بهتر است شما توضیح بدهید که شوهرم  ، من از روی ناپختگی اشتباهی کرده ام و توبه کرده ام و بنا من بر این نیست.  برای دوران نوجوانی من است من تنها شما را دوست دارم  و شما برای من مهم هستی و فقط عشق شما در دل من است و شما امید من هستی این جملات آقا را آرام  میکند و صرف کلام هم نباشد در عمل هم نشان بدهید . مثلاٌ در نگاهتان وقتی در خیابان می روید . او حساس است در رفتارتان دقت کنید در پیامک هایتان دقت کنید و پیام های عاشقانه را قطع کنید . برای خواندن پیامک هایتان عجله نکنید و چون میخواهید اعتماد را جلب کنید گوشی را به همسرتان بدهید یا وقتی کار دارید به همسرتان بگویید آقا میشود شما پیامک گوشی را برای من بخوانی . آقا خیالش راحت میشود . گاهی مواقع گوشی موبایل را یادتان برود که همراه خود ببرید ، این ها خیلی به شما کمک میکند که اعتماد ایشان را جلب کنید . هیچ کاری که موضع تهمت باشد انجام ندهید موضع تهمت یعنی یکسری کارها را بکنیم که نمیخواهیم خود آن عمل را انجام دهیم. مثلا خانم نمیخواهد با آقا ارتباط داشته  باشد چون توبه کرده است و رابطه را تمام کرده ، ولی ممکن است شما یکسری کارهایی را انجام دهید که خیال کنند میخواهید دوباره با ایشان رابطه برقرار کنید. که این موضع تهمت است . یعنی همسر شما این برداشت را بکند که شما قصدتان چنین کاری بوده .ما چقدر روابت داریم : اتقو مواضع التُهم .از مواضع تهمت بپرهیزید . علی (ع) میفرماید : اگر کسی خودش را در موضع تهمت قرار دهد نه اصلاٌ آن کسی را که بهش گمان بد برده ، امر سرزنش کند خودش را سرزنش کند . این نکاتی را که عرض کردم انجام بدهید انشاءاله آرام آرام مشکل حل میشود . و به آقایانی که همسرانی  از این دست دارند می گویم بزرگواران شما عفو کنید . یک ضرب المثل اسکاتلندی می گوید : دوام زندگی زناشویی یک قسمت بر محبت و نه قسمت بر گذشت از خطا است . شما خانم محترم اعتماد جلب کنید و شما آقای محترم ببخشید و عفو کنید .
آیا شما فکر می کنید ایجاد تنش کردن در این موضع و گارد محافظتی برای خانم یا آقا ایجاد کردن می تواند مشکل را حل کند ؟
قطعا یک مصیبت را دو مصیبت میکند . چون ما روایت داریم یک مصیبتتان را دو تا نکنید همین تردیدی که در آقا ایجاد شده و تردید یک آفت جدی است . و سلب اعتماد آفت جدی است و این کار ها درست نیست زیرا باعث کدورت و انتقام میشود . اگر به دادگاهها سری بزنیم می بینیم عوامل طلاق همین است اگر این ها به دستورات دینی عمل  میکردند خانم توبه می کرد و آقا می بخشید و خانم کارهایی نمیکردند که در موضع تهمت قرار گیرند مشکل حل میشد.
 

•شوهرم بخاطر گذشته من که با پسری رابطه داشته ام با من بد رفتار میکند و به من اعتماد ندارد . چه کار کنم ؟
درست است ایشان با این سابقه ای که دارند سعی کنند اعتماد همسرشان را جلب کنند ، در رفتار و نگاهتان دقت کنید تا اعتماد ایشان را جلب کنید و در کاربرد تلفن همراه دقت کنید به دوستانتان بگویید پیام عاطفی ندهند ممکن است اینها مشکل ایجاد کند .
 
 

 

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group