شنبه 3 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

با سلام از دوران راهنمايي تا آخر دبيرستان دچار گناه خودارضايي بودم.بعد از ورود به دانشگاه به كمك خدا براي چند ماهی آن را ترك كردم.ولي بعد از آن يكبار مرتكب آن شدم. مجددا بعد آن يكبار شكست براي یک سال توانستم آن را به كمك خدا و اهل بيت ترك كنم.ولي بعد یک سال مجددا يكبار شكستم.با خواندن كتاب مشكلات جنسي جوانان در اين زمان كه توسط سايت شما پيشنهاد شده بود دوباره تلاش كردم و توانستم براي یک سال و چهارماه پاك بمانم.اما بعد از اين مدت مجددا درگير آن شدم.الان با دفعات گذشته فرق دارد.هر كاري ميكنم پاك بمانم نمي شود. شش ماه گذشته ولي هنوز گرفتار آن هستم.خيلي ناراحتم كه چرا من كه تمام تلاشم را براي ترك اين كار كردم بايد دوباره به اين شكل گرفتار آن شوم.خسته شده ام.نميتوانم هم نماز بخوانم و هم در مجالس اهل بيت شركت كنم و از طرفي اين گناه را هم انجام دهم. چند بار خواستم ديگر نماز هم نخوانم اما نتوانستم.من از خويشتن داري خيري نديدم.وظيفه ام چيست؟؟دنيا و اخرتم نابود شد...
 
از برقراري ارتباط با جواني متدين، با اراده و پاك بسيار خوشحاليم. دغدغه و نگراني شما از وجود گناه در زندگي تان، نشان از روح پاك و باطن با صفاي شما دارد و اين همان نور ايمان است كه در قلب شما رسوخ كرده است و شما را از ظلمت گناه حفظ مي كند. يكي از نشانه‌هاي ايمان مؤمن اين است كه وقتي كار خوبي انجام مي‌دهد، خوشحال مي‌شود و در صورت انجام دادن كار زشت و گناه ناراحت مي‌شود. هستند كساني كه چشم‌‌چراني، خود‌ارضايي و بسياري از گناهان ديگر برايشان عادي شده و اصلاً هيچ احساس گناه هم نمي‌كنند. اين را هم بدانيد فردي كه حفظ و تقويت ايمان برايش مهم است، قطعاً شيطان برايش برنامه دارد و او را راحت نمي‌گذارد و هر لحظه مي‌خواهد فريبش دهد. حفظ ايمان كاري سخت و مشكل است و نياز به برنامه‌ريزي و تلاش و كوشش دارد.
دوست محترم خداوند مهربان كه راه بازگشت از گناه را تا لحظه آخر، بر روي انسان باز قراد داده است، به اين دليل بوده است كه احتمال خطا و اشتباه براي انسان تا آخرين لحظه وجود دارد و هيچ فردي نمي تواند چنين ادعا كند كه ديگر گرفتار خطا واشتباه نمي گردد. نوشته ايد كه« نميتوانم هم نماز بخوانم و هم در مجالس اهل بيت شركت كنم و از طرفي اين گناه را هم انجام دهم»، اين فكر اشتباهي بزرگ و نيرنگي از نيرنگهاي شيطان است، اگر فردي چنين ديدي نسبت به خود پيدا كند، آنوقت ديگر آب را از سرخود گذشته مي بيند و ممكن است به هر خواري و ذلتي تن درهد و گناه هر عمل پست و زشتي را به جان بخرد؛ در مقابل از انجام اين كار متنفر باشيد و بجاي سرزنش كردن خودتان، اين تصميم و اراده بر انجام اين كار را تقبيح كنيد، چرا كه شما همان انساني هستيد كه خداوند مهربان حكيم، در هنگام خلق او، به خودش آفرين گفت. پس شما كه پاك ومحبوب خداوند اعلي هستيد، اكنون كه عملي اشتباه را انجام داده ايد، از اين كار خود واقعا پشيمان باشيد و در صدد جبران برآييد، البته گام اول جبران را، شما با پشيماني و احساس ندامتي كه داريد، برداشته ايد. در گام بعدي بايد تصميم قاطع به ترك اين گناه براي هميشه بگيريد. گام سوم شناخت علل و زمينه هايي است كه سبب شده است دوباره به اين كار روي بيارويد و سپس برطرف كردن آنها. در گام چهارم نيز تا مي توانيد با روي آوردن به معنويات، حواس و ذهن خود را پاك و نوراني گردانيد.
نكته ديگر اينكه نوشته ايد به فكر ازداوج هستيد، اين فكر خوبي است و با فراهم شدن شرايط و پيدا نمودن همسر مومن و خوش اخلاق حتما در آينده زندگي خوبي خواهيد داشت، اما مواظب باشيد مبادا اين اقدام، سبب نشود كه خودارضايي را ادامه دهيد، به نظر ما بهترين حالت براي جوان مومني همچون شما، اين است كه با پاكي دل و سلامت روان وارد زندگي جديد خود شويد، بنابراين از همين لحظه تصميم جدي خود را بگيريد و با قاطعيت توبه اي نصوح نماييد.
اما در مسير توبه و جبران اين گناه، كاري كه از دست ما برمي آيد اين است كه، در آسيب شناسي ارتكاب اين گناه، شما را ياري دهيم، تا شما با شناخت حاصله، موفق به برطرف كردن عوامل و زمينه هاي رفتن به سمت اين گناه، گرديد.
دوست محترم انسان تا زماني كه دچارتحريك جنسي نگردد، به دنبال ارضاء اين غريزه نخواهد بود، بنابراين اگر فردي گرفتار شهوت و ارضاء غير صحيح آن باشد، اين به اين معني است كه او در معرض تحريكات شديد جنسي قرار گرفته است. از سوي ديگر انسان هم از لحاظ جسمي و هم از لحاظ رواني مي تواند تحريك گردد. اين تحريكات گاهي ناخودآگاه و گاهي خودخواسته اند. معمولا افرادي كه دوري از گناه برايشان مهم است مانند شما، دچار تحريكات خودخواسته وعمدي نمي گردند و خودشان عمدا به سوي شهوت حركت نمي نمايند. بنابراين ما در ادامه به تحريكات غير عمدي مي پردازيم. همانطور كه اشاره شد، ممكن است اين تحريكات از ناحيه حواس يعني چشم، گوش، لامسه، ... باشد و يا ممكن است از ناحيه فكر وخيال و يا اينكه در اثر برهم خوردن تعادل شيميايي بدن به علت بدكاري غدد و يا تغذيه نامناسب باشد. درهر حالت فردي كه حواس، فكر يا جسم خود را كنترل ننمايد، حتما دچار تحريكات شديد خواهد شد و مقاومت در برابر اين گونه تحريكات شديد معمولا سخت و در برخي موارد سبب شكست فرد خواهد گرديد.
به عنوان نمونه اگر فردي فكر و خيال خود را آزاد بگذارد و اجازه دهد تا اين نيروي با ارزش در هر لحظه به هرآنچه كه خواست مشغول باشد، از آنجا كه تصور و خيال پردازي در زمينه هاي شهواني طبعا مي تواند همراه با لذت باشد، به احتمال زياد يكي از افكار و تصوراتي كه ذهن فرد به آن مشغول خواهد شد، پرداختن به مسائل جنسي خواهد بود و ادامه دادن و همچنين تكرار اين تفكرات و خيال پردازي ها حتما فرد را از لحاظ جنسي به شدت تحريك خواهد كرد. همچنين مديريت نكردن حواس خصوصا چشم و گوش نيز مي تواند عوارضي مشابه را به دنبال داشته باشد. به عنوان نمونه فردي كه يك فيلم يا عكس غير اخلاقي را مي بيند، به طور طبيعي تحريك خواهد گرديد و يا فردي كه در نگاه كردن به نامحرم براي خود محدوديتي قائل نيست، با اين نگاه ها حتما زمينه تحريك را در وجود خود فراهم خواهد كرد، زيرا به علت لذت بخش بودن اينگونه تصاوير در ذهن، حتي اگر فرد در همان لحظه در خود تغيير حالتي را حس نكند، به علت ماندگاري بالاي اينگونه تصاوير در ذهن، درحقيقت خوراك فكري و خيالي او براي ديگر اوقات فراهم گرديده است و نتيجه آن تحريك و ...
اما از لحاظ جسمي نيز اگر فردي با مشكلاتي پزشكي مواجه باشد و يا در اثر تغذيه نا صحيح يعني خوردن غذاهاي محرك و همچنين پرخوري موجبات تحريكات فيزيولوژيك جنسي را فراهم نمايد، نتيجه اي مشابه با آنچه كه در بالا ذكر كرديم براي او نيز حاصل خواهد شد.
عامل ديگري كه مي تواند يك نوجوان يا جوان را به سمت اين گناه بكشاند، وجود هيجانات زياد و منفي مي باشد. فردي با فشارهاي رواني زياد، كه توان تخليه آنها را به صورت صحيح ندارد، ممكن است كه ناخودآگاه و يا آگاهانه اين هيجانات را به اين شيوه غلط و ناقص ازخود دفع نمايد، كه نه تنها در بلند مدت اين تخليه هيجاني به صورت كامل صورت نمي گيرد، بلكه پس از مدتي فرد گرفتار عوارض ديگري خواهد شد، كه اين نيز دردي بر روي دردهاي قبلي او خواهد بود. به عنوان مثال جواني كه مشكلات خانوادگي يا مالي يا تحصيلي دارد و از سوي ديگر كسي را ندارد كه اين دردها را با او درميان بگذارد و يا از او كمك بخواهد، ممكن است در خلوت وتنهايي خود به اين سمت حركت نمايد.
دوست محترم اكنون با توجه به آنچه كه گفته شد، شما وضعيت وموقعيت خود را بررسي نماييد، و دقت نماييد كه بازگشت شما به اين عمل مضر، كه آن را با اراده اي قوي و استوار ترك كرده بوده ايد، به چه علتي مي باشد و سعي نماييد آن علت را رفع نموده و دوباره با يك توبه حقيقي به سوي پاكي ها و نور بازگرديد.
علت بازگشت شما به اين عمل هر يك از زمينه هاي مذكور كه باشد، راه حل خاص خود را دارد، كه شما مي توانيد در آن زمينه به خصوص با ما صحبت نماييد، اما اولين راهكار در مورد هر يك ازعوامل گفته شده، برطرف كردن آن عامل و زمينه مي باشد.
در پايان نيز ذكر اين نكته لازم است كه، بزرگترين نجات دهنده انسان، اهل بيت عليهم السلام و نماز است و يكي از بزرگترين خدعه هاي شيطان اين است كه در قلب انسانها وسوسه ترك آنها را مي كند، انسان هر گناهي كه كرده باشد، حتي بزرگترين گناه عالم، مي تواند به فضل و رحمت پروردگار مهربان اميدوار باشد، و با يك توبه ساده، اما هميشگي، نه تنها گذشته خود را پاك نمايد، بلكه مطابق با آيات قرآن شريف، همه آنها را تبديل به حسنه كرده و در نامه عمل خود ثبت نمايد. تنها گناه نابخشودني در محضر حضرت حق نا اميدي است.
موفق باشيد.
 
 

 

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group