با وجود گذشت هفت ماه ، هنوز خجالت می کشم لفظ مامان و بابا را ، برای پدر و مادر همسرم بکار ببرم و به همسرم بگویم دوستش دارم . در حالیکه آنها این را نمی پسندند . را ه کاربگویید .
•اگر ما در انجام دادن اعمال منفی و گناهان خجالت بکشیم و حیا کنیم خیلی خوب و پسندیده است و چقدر هم تأکید شده است . امام صادق (ع) میفرماید : حیا و ایمان هردوهم ردیف هم و همدوش هم هستند اگر حیا برود ایمان میرود . اگر آدم از خدا خجالت بکشد و گناه انجام ندهد خیلی خوب است و این حیاءعقل است . اما در مواردی که آقا خجالت میکشد که بگوید مامان و بابا این یک امر مثبت است و این حیاء جاهلانه است که چیز جالبی نیست . بیایید سعی کنید با یک القاء تدریجی مشکل را از بین ببرید . این حیا جاهلانه شما غیر از اینکه سردی ایجاد میکند و شما هفت ماه است که نتوانسته اید ارتباط عاطفی برقرار کنید . همسر شما دلسرد میشود البته اگر لفظ مامان با با را نگوییم خیلی اشکال ندارد ولی به همسرشان که نمی گویند دوستش دارد خیلی بد است وسردی ایجاد میکند و این کمرویی یک اختلال روانی است و جلوی رشد و شکوفایی استعدادهای شما را میگیرد . یک جورهایی ناتوانی و معلولیت های اجتماعی را برای شما بوجود می آورد . طرف جسمش سالم است ولی معلول است . با یک القاء تدریجی مثلا شما به همسرتان دوستت دارم نمی گویید ف احتمالا دست هم نمیدهید ، از آن شروع کنید دست بدهید همان مصافحه که کدورت را از بین می برد . از جمله های سبک تر استفاده کنید مثلا من وقتی شما را می بینم خیلی خوشحال میشوم ، من وقتی شما را می بینم آرامش پیدا میکنم ، بعد کم کم بگویید من شما را دوست دارم . مثلا شما برای پدر و مادر گفتید . شما با یک هدیه شروع کنید . یک هدیه برای پدر و مادر بخرید و با یک خط خوش بنویسید : تقدیم به ماد رعزیز . خوب این فضا را درست میکند . آهسته زیر لب بگویید . با القاء این مشکل را حل کنید.
البته اصراری برای این حرفها نیست . این آقا خودش میگوید دوست دارد بگوید ، خجالت میکشد .و یا نه آقا اصلا کمرویی هم ندارد ، معتقد به این نیست و این را بچه گانه میداند . خانم ها اصرارنکنند ما هم اصرارنمیکنیم . گاهی ما یک چیزهایی میگوییم بعد بین خانم و آقا اختلاف می افتاد من عرضم این است: اگر میخواهد محبت خانمش را جلب کند و محبت بیشتر شود ، این کارها را انجام دهد . تمام بحث هایی که ما تا بحال داشته ایم این ها همه برای ارتقاءمحبت و صمیمیت است تا گام بسوی مطلوب بر میداریم . اگر ما همین چیزهای کوچک را رعایت کنیم چرا بن بست برسیم و دچار افسردگی بشوییم هدف ما ارتقاءاست .