يكشنبه 14 بهمن 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

•  آقای بیست و پنج ساله ای هستم و در اثز خستگی کار با همسرم صحبت      نمی کنم . چه کار کنم ؟
شما باید کارتان را کم کنید زیرا اصل خانواده است . فشار کار نباید روی خانواده اثر بگذارد . بعضی از مسئولین متدین که خودشان را وقف کار و نظام جمهوری اسلامی کرده اند ، معلوم نیست خدا راضی باشد . خدا به پیامبر فرمود : اول خانواده خودت . ما د رمورد اشتغال آقایان صحبت داریم . اگر بدانید صحبت کردن شمابا خانم ها چقدر به آنها نشاط می دهد . کارتان را کم می کنید . ببینید خانمها چقدر جمع را دوست دارند . چون حرف زدن را دوست دارند. این ها واقعا لذت می برند . شما اگر کمت رخسته باشید و کمی از مسائل کاری صحبت کنید مثل یک دسته گلی است که برای او می آورید زیرا با این کار پیام عشق و محبت به او میدهید .
 

• با اینکه خیلی تلاش می کنم ، باز خانمم راضی نیست و می گوید : تو با من حرف نمیزنی . من می خواهم حرف بزنم ولی آنقدر خسته هستم که نمیتوانم . راهنمایی بفرمایید .
این آقا زن شناس نیستند ولی  باید بدانند که تمام نیازهای یک همسر ، مادی نیست . شما تمام تلاش خوتان را برای رفع نیاز مادی خانم و فرزندان می کنید . ایشان نیاز دیگری بجز نیاز مادی هم دارند. از جمله نیاز به گفتگو است . این جزء مهمترین نیازهای زن است . وقتی مرد با خانمش صحبت میکند ، برای خانم بسیار خوش آیند و لذت بخش است . حالا سکوت به همان اندازه برایش رنج آور است و زن را عذاب می دهد زیرا پیام بدی به خانم میدهد . چون خانم اهل صحبت است ، سکوت مرد برای او ، به معنای مشکل است . وقتی حرف نمی زند یعنی مشکلی در کار است . برای آقایان وقتی سکوت است ، یعنی همه چیز بروفق مراد است . این سکوت پیام هایی مید هد که مثلا شوهرم ، من را دوست ندارد ، من برایش مهم نیستم ، به من بی اعتنا است و از مسائل روزانه از من سوال نمی کند . این کم کم اثر می گذارد و اشتیاق خانم به خدمت به زندگی کمتر میشود . من از شما تقاضا می کنم کمی از کارتان کم کنید تا نای حرف زدن داشته باشید. علاوه بر پیام های بدی که دارد ، مشکلاتی را هم ایجاد می کند . وقتی شما با خانم تان حرف نمی زنید ، ایشان اهل گله و شکوه میشود . در واقع غُر و نق می زنند چون شما به او فرصت گفتگو نمی دهید . عجیب است . خانمی به من می گفتند : من خودم درگیری ایجاد میکنم تا شوهرم با من جدال کند وحرف بزند . این جدال و بگو و مگو بهتر از پوچی و خلا و سکوت مرگبار است . یا ممکن است خانم شما مسائل خصوصی زندگی را بیرون ببرد و به دیگران بگوید . آقایان از این کار خیلی بدشان می آید . البته این را بگویم که این ویژگی خانمها ، زمینه را برای رازگویی بیشتر فراهم می کند زیرا خانم ها اهل گفتگو هستند . خانمهایی که ضعف تقوایی دارند ، در مواجه با مزاحمتهای  تلفنی دچار مشکل میشوند البته آدمهای با تقوا ، دل به این چیزها نمی بندند و با این چیزها منحرف نمی شوند . شما با خانم حرف نمی زنید  و اگر روزی مزاحم تلفنی آقا داشته باشید ، خانم به مشکل برخورد می کند . بعد کم کم خانم دچار اختلال رفتاری میشود . خانم وقتی می بیند آقا با او حرف نمی زند  دچار پرخوابی ، بی نظمی ، کم تحرکی و بی حوصلگی می شود . این ها اختلال رفتاری است . اگر جلوی این را نگیرید به مرور اختلال روانپزشکی پیش می آید . یعنی مقدمات افسردگی و افسردگی های حاد . من مراجعانی داشته ام که خانم افسردگی حاد گرفته است چون آقا با او حرف نمی زند . امکانات مادی آسایش می آورد ولی آرامش نمی آورد . شما برای درآمد بیشتر  کار بیشتر می کنید و همان را باید برای حل مشکل زیاد کار کردن ، خرج کنید . کار باید در حد کفایت باشد .

 

اطلاعات تماس

 

کمک و هدایای مالی به سایت جهت پیشرفت:

6037998157379727 (بانک ملی بنام سیدمحمدموسوی )

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

 شماره نوبت استخاره: 09102506002

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

پاسخگویی سوالات شرعی: 09102506002

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group