چهارشنبه 5 دي 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

دکتر علی الشعیبی

دکتر علی الشعیبی

«علی الشعیبی» مشاور ملک فهد پادشاه سابق عربستان و از وهابی‌های تندرویی بود که پس از تحقیقات بسیار به مکتب اهل بیت علیهم السلام گروید.

وی در فاصله سال‌های ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۹ به عنوان رئیس مرکز پژوهش‌های ملک فیصل فعالیت داشت و همزمان مشاور وی هم بود.

صفحاتی از ویژه نامه فرهنگی روزنامه الاحد عربستان به نوشته های ایشان اختصاص داشت.

او در مورد آغاز ارتباطش با سلفیان چنین می گوید :

من از سال ۱۹۷۱ ارتباط خود را با سلفی‌های سوریه آغاز کردم که ارتباط تنگاتنگی با وهابی‌های عربستان داشتند و آنها در آن زمان از شیخ ناصرالدین البانی مفتی مشهور سعودی خواستند که به آنها اجازه تاسیس یک حزب سلفی سیاسی در سوریه بدهد .هر چند شیخ ناصرالدین آلبانی با تاسیس حزب سیاسی سلفی مخالف بود ولی عده‌ای بودند که بدون آگاهی‌ وی چنین احزابی را تاسیس می‌کردند و از جمله اقداماتی که وهابی‌های عربستان به آن مبادرت می‌ورزند می‌توان اهتمام آنان به مجالس سخنرانی اشاره کرد.

ایشان علت روی گردانی خویش از وهابیت و گرایش به مکتب اهل بیت علیهم السلام را چنین بیان می کند :

بعد از آنکه کتابی از ابن تیمیه به من هدیه داده شد ، آن را خواندم و فتواهای عجیبی را مشاهده کردم.

ابن تیمیه مسلمانان را به دو قسمت تقسیم می‌کند:

گروه اول؛ وی و هم مسلک‌ های او هستند

گروه دوم؛ اهل سنت و شیعیان هستند که ابن تیمیه آنها را تکفیر می‌کند ولی متاسفانه برادران اهل سنت نمی‌دانند که ابن تیمیه آنها را  هم تکفیر کرده است!
ابن تیمیه، کسی که فلسفه می‌خواند، به یادگیری زبانی غیر از عربی می‌پردازد و پیش از طبخ گوشت آن را می‌شوید، کافر می‌داند! اگر من به یک نفر گل بدهم هر دو کافر هستیم!
بنده مدت ۳سال روی افکار ابن تیمیه کار کردم و بالاخره توانستم ایرادات فقهی آن را خارج کنم. لذا یک مجموعه کتاب ۱۰۰ جلدی به نام "اندیشه‌های اسلامی با نگاه روز" نوشتم که در فصول ۳۷ و ۳۸ آن به طور کامل به اندیشه سلفی‌ وهابی‌ پرداخته‌ام.
به این مسئله پرداخته‌ام که وهابیت اندیشه است یا تعصب و در ۲۰ هزار نسخه این دو جلد را چاپ و در میان اقشار مسلمانان توزیع کرده‌ام.

در این دو جلد افشا کرده‌ام که ابن تیمیه هر کسی که قبر پیامبر  را زیارت کند کافر می‌داند برخلاف آنچه که بسیاری می‌پندارند، منشورات و کتب چندانی در پاسخ به این اندیشه وهابیت و یا رسوا کردن این گروه تالیف و منتشر نشده است.

وی در مورد وهابیت معاصر نیز معتقد است :

وهابی‌ ها خوارج عصر حاضر هستند و می‌بینیم که به یهودی‌ها نه تهمت می‌زنند نه بی‌حرمتی می‌کنند و نه آنها را تکفیر می‌کنند.
ولی چه کسی آمده تاکنون اندیشه این گروه منحرف را افشا کند با ۵ یا ۱۰ جلد کتاب نمی‌توان ماهیت این تفکر ضاله را افشا کرد؛ این در حالی است که وهابی‌ها با تالیف و انتشار هزاران جلد کتاب، شیعیان و اهل سنت را تکفیر می‌کنند.
زمانی که ابن تیمیه مُرد، افراد معدودی وی را تشییع کردند وهابیت فکر وی را زنده کرد، وهابی‌ها با یهود، صهیونیست و موساد به نبرد نمی‌پردازند چرا که با هم یکی هستند.

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

 شماره نوبت استخاره: 09102506002

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

پاسخگویی سوالات شرعی: 09102506002

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group