پسری هستم که از کودکی مفعول واقع مي شدم و يه جورايي معتاد شدم و الان كه بزرگتر شدم پشيمونم؛ آيا خدا منو مي بخشه؟ عادتم رو چطوري ترك كنم و ديگه مفعول نشم؟ با اشياء هم اشكال داره؟
پرسشگر گرامي؛ اهتمام به بازيابي و حفظ سلامت جسمي، معنوي و رواني، نشان از روح پاك و ذهن آگاه شما دارد. قدر اعتمادتان به اين نهاد را مي دانيم.
اولين گام در اين مسير، توبه از گناهان گذشته است تا آتشي كه براي آخرت خويش مهيا نمودهايد، در همين دنيا فرو نشانيد. نشان قبولي اين توبه ، پشيماني عميق و عدم تكرار اين گناهان است. در اين صورت از بخشش خداي مهربان نااميد نباشيد.
در روايت آمده «انّ الله يُحبّ الشاب التائب» يعني خداوند جوان هاي توبه كننده را خيلي دوست دارد و مورد محبت قرار مي دهد و در جاي ديگري مي فرمايد از ميان صداها، صداي جواني را دوست دارم كه از گناه و خطاي خود شرمسار است و براي توبه، رو به من كرده است و از من بخشش مي خواهد. همه اينها نشان مي دهد كه او خالق مهرباني است كه هميشه در انتظار نجواي بندگان خويش است. او نيازي به بندگان ندارد اما دوست دارد همه شامل رحمت او باشند و از غضبش به دور.
در آيه 70 سوره فرقان خداي مهربان، لطف خود را به اوج رسانده و بيان فرموده است: «إِلاَّ مَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ عَمَلاً صالِحاً فَأُوْلئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئاتِهِمْ حَسَناتٍ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً؛ كسانى كه توبه كنند و ايمان آوردند و عمل صالح انجام دهند (يعني هم ذهن آنها لذتي براي گناه نشناسد و هم رفتار آنها گوياي اين دوري باشد) خداوند گناهان آنان را به حسنات تبديل مىكند (نه تنها گناهان را مي آمرزد، بلكه به اندازه آن گناهان ثواب مي نويسد) و خداوند همواره آمرزنده و مهربان است». اين بخشايش خداوند نبايد جرأت تكرار معصيت را در شما ايجاد نمايد، بلكه حقيقت توبه همان پشيماني و ندامت از گناه است كه لازمه آن تصميم جدي بر ترك گناه در آينده است. در گام بعدي تصميم بگيريد در هيچ شرايط و با هيچ توجيهي، براي لذتي كوتاه، زندگي بي نهايت خود را ويران نكنيد و براي عبور از ناآرامي هاي زندگي، دل به فضل الهي داشته باشيد.
بنابراين از اين جهت هيچ دغدغه بخود راه ندهيد و فريب شيطان كه مي گويد كار تو ديگر تمام است و توبه فايده ندارد را نخوريد. خداوندي كه خالق و آفريننده ما است و از ضعف و ناتواني و جهالت ما از همان ابتداي آفرينش و قبل از آن آگاه بوده و مي دانسته ما انسان هاي خدا باور و معتقد به او دچار لغزش و خطا مي شويم و گاه گاهي در دام خدعه و فريب شيطان مي افتيم، دري به نام توبه بر روي ما گشوده است و ما را دعوت نموده كه بعد از لغزش و افتادن، با توبه و پشيماني و عذرخواهي بلند شويم و قد راست نماييم و عجز و نياز را به پيشگاه او ببريم و رشته اتصال بين خود و خدا را كه با گناه و خطا پاره كرده ايم دوباره گره بزنيم و با آب اشك و توبه، چهره خويش را از گناهان بزداييم كه او وعده پذيرش توبه و آمرزش داده است. حال اگر انساني دچار خطا و گناه گرديد و متوجه خطاي خود شد و پشيمان و نادم گرديد وعذر تقصير به پيشگاه با عظمت خداوند آورد ولي به آمرزش و لطف حق اعتمادي نداشت و تصورش اين بود كه مورد مغفرت و رحمت حق قرار نگرفته، معلوم است كه وعده هاي الهي را باور نكرده و خداوند را به غفور بودن و رحمان و رحيم بودن نشناخته و يا گناه خود را كه با همه بزرگي محدود است، بزرگتر از صفات رحمت و مغفرت الهي كه بي حد و بي كرانه است مي بيند. توجه داشته باشيد كه دام هاي شيطان بسيار متنوع و رنگارنگ است. شيطان كه استاد مكر و فريب است براي هر فردي دامي ويژه او دارد؛ براي بندگان با تقواي الهي دامي و براي بندگان فاسق دامي ديگر دارد. هدف شيطان بازداشتن از ياد خداوند و فاصله انداختن بين بندگان و خداوند به هر طريق ممكن است. اندوه بر گذشته اگر باعث تباه شدن فرصت هاي آينده و حال ما گردد، طوري كه حال و آينده مان را با تأسف و تحسر و اندوه بر اعمال گذشته سپري سازيم، در واقع شاد كردن شيطان و كمك به او در پياده كردن اغراض شوم اوست. مراقب باشيم از راهي كه فكر مي كنيم درست و مطلوب است، ناخواسته در دام شيطان گرفتار نگرديم و آينده مان را به سرنوشت گذشته مان دچار نسازيم. به لطف و عنايت و رحمت و پرده پوشي و مغفرت الهي ايمان بيشتري داشته باشيم و به وعده هاي حق و بشارت هاي او خوش گمان تر باشيم كه خداوند همان گونه كه درباره او گمان مي كنيم با ما رفتار مي كند و او را همان گونه كه تصور مي كنيم مي يابيم.
اما در مورد تمايلات جنسي تان :
خوب است بدانيد همجنس گرايي علاوه بر اينكه انحراف جنسي - اخلاقي است، يك بيماري روحي و رواني نيز مي باشد. اين بيماري ممكن است منشأ جسماني يا رواني و حتي آموخته شده داشته باشد. در اين صورت براي درمان آن بايد به كارشناسان و متخصصين مراجعه كرد و در نهايت براي درمان اساسي آن بايد غريزه جنسي را از راه صحيح ارضا كرد. می توانید با مراجعه به بايگاني مقالات گروه تربيتي و مشاوره سايت مركز مشاوره نهاد نمايندگي در دانشگاه ها مطالب مبسوط و راهكارهاي بيشتري را در اين مورد بدست آوريد :
http://porseman.org/archview.aspx?grp=7&startRowIndex=21
بعد از عامل زيستي، بدون ترديد حالت رخداده مي تواند محصول و نتيجه عوامل شناختي و تربيتي باشد. نبايد نقش و تاثير عامل شناختي و تربيتي را ناديده گرفت. محيط خانوادگي و به ويژه در دوران كودكي، تاثير بسياري در بروز اين حالت دارد. گفته ها و شنيده ها و ذهنيت ها و افكار مبتني بر عدم تمايل به جنس مخالف و سخناني از اين قبيل بسيار در بروز اين تمايل موثرند. پس دو عامل اساسي اين حالت يكي عامل زيستي و ديگري عامل شناختي و تربيتي است كه محيط اجتماعي نيز در اين ميان اثر فراوان دارد، به ويژه اگر با تلقين و تكرار و تاييد همراه باشد.
پس :
اول اينكه؛ مطمئن شويد كه از نظر فيزيولوژي و آناتومي مشكل جنسي وجود ندارد و از تمام كاركردها و صفات جنسي مذكر بهره مند هستيد. اين امر بوسيله نشانه هايي مثل كاركرد احتلام و صفات ثانويه (رويش مو، تغيير اندام ها و...) كه نشان از وجود دستگاه ها و غدد سالم جنسي مي كند، مشخص مي شود و بهتر از آن، با مراجعه به متخصص غدد از ترشح نرمال غدد جنسي خود مطمئن شويد. زيرا چنين مشكلي در برخي موارد ريشه در بيولوژي فرد دارد كه با درمان هورموني و درمانهاي دارويي متناسب، رفع خواهد شد.
دوم اينكه؛ گذشته فرد و تجربه هاي دوران كودكي و دچار بودن فرد به اين مشكل در اوان نوجواني، عامل ديگري است كه به اين مشكل دامن مي زند و آن را به شكل عادت گونه اي در مي آورد و به دوران جواني انتقال پيدا مي كند.
سوم اينكه؛ مهمترين و موثرترين عامل براي رهايي از اين مشكل، تصميم و اراده جدي تان براي ترك اين عمل است و با صرف بيان برخي نكات توسط ما و يا مطالعه مطالبي در اين زمينه امكان رهايي وجود ندارد. پس بايد به طور جدي راهكارهاي ارائه شده را پي گيري و عمل نماييد و هرگز خسته نشويد، زيرا سستي و تنبلي در اين راه در ترك عمل، تأثير معكوس خواهد گذاشت و باعث يأس و نااميدي خواهد شد. بنابراين موفقيت در اين امر، اراده اي جدي، همت بلند و پشتكار زيادي لازم دارد. بخصوص در روزهاي اوليه كه شايد براي شما كه عادت به كاري داشته و مي خواهید آن را ترك كنید، سخت تر باشد ولي بدانيد كه سختي اوليه، شيريني و لذت آرامش طولاني مدت آينده را به همراه خواهد داشت، و گمان نشود ترك اين عمل غير ممكن و امري محال است، بلكه شدني و امكان پذير است.
شايد براي پي بردن تاثير منفي اين انحراف، آشنايي با عوارض آن مفيد باشد كه به برخي از آنها اشاره مي كنيم :
1. ابتلا به بيماري هاي جنسي كه شايع ترين عارضه ي اين حالت امكان ابتلا به ايدز (HIV) است كه هنوز بشر از علاج ان عاجز است. البته اين بيماري علت هاي ديگر هم دارد ولي اولين و مهمترين عامل شناخته شده آن همين رفتارهاي جنسي پرخطر است.
2. مقعد محل ذخيره فضولات دستگاه گوارش(مدفوع) است كه حاوي ميكروبها فراواني است. در اثر مالش و دخول آلت اين ميكروبها مي توانند وارد دستگاه تناسلي مرد فاعل و مقعد مرد مفعول شده و آن ها را به عفونتهاي خاصي مبتلا سازند.
3. مخاط مقعد بسيار ظريف و نازك است و احتمال پارگي و انتقال ويروس ايدز از طريق آن به داخل خون زياد است و حتي يكي از علل شيوع ايدز در غرب از طريق جنسي، لواط و مقاربت از طريق مقعد است.
4. عضلات حلقوي كه كانال مقعدي را مي بندد دچار اشكال ميشوند. بنابراين لواط در درازمدت حتما آسيبهايي به فرد وارد ميكند و مشكلات ماندگار فيزيولوژيك ايجاد ميكند.
5. لواط به صورت مكرر به تدريج سبب فراختر شدن مقعد شده و چين هاي مخاطي مقعد از بين رفته و در موارد پيشرفته نارسائي عضله اسفنکتر مقعد ايجاد خواهد شد .
6. از آنجا كه ساختمان مقعد طوري است كه ظرفيت پذيرش آلت مرد را ندارد ، هر لحظه امكان آسيب ديدگي ماهيچه حلقوي (اسفنکتر) دهانه مقعد و حتي پارگي آن وجود دارد؛ درنتيجه فرد گرفتار درجاتي از بي اختياري مدفوع شده و نيازمند جراحي و عوارض بعدي مي شود.
7. از آنجا كه دهانه مقعد داراي ماهيچه اي حلقوي است، مانند يك كش محكم دور آلت مرد را گرفته و در لحظه خروج مني مانند يك سد عمل مي كند. و در اثر اين عمل احتمال پس زدن مني به عقب و فشار به كيسه هاي مني و غده پروستات و عوارض ناشي از آن خيلي زياد است.
8. از جمله عوارض مقاربت از راه مقعد، ابتلاي فاعل به زود انزالي در آينده است. در نتيجه نمي تواند آنگونه كه بايد از همبستري با همسرش لذت ببرد و بنابراين دچار سرد مزاجي شده و مشكلات روحي پيدا خواهد كرد. فاعل در دراز مدت و در اثر استمرار اين حالات، به نوعي حساسيّتهاي عصبهاي آلت تناسلي مبتلا شده و نسبت به زودانزالي مني، ناتوان شده و ادامهي اين زودانزالي، ميتواند نوعي سردمزاجي در او پديد آورد.
9. يكي از عوامل افزايش دهنده خطر بواسير لواط است.
10. برخي ديگر از عوارض اين گونه رفتارهاي پر خطر به قرار زير است:
الف. خستگى و كوفتگى.
ب. نوسان خلق يا تغييرات سريع خلقى.
ج. حساسيت بيش از حد و زودرنجى.
د. كمردرد.
ه. نازك شدن موها.
و. ناتوانى جنسى زودرس در جوانى.
ز. بىخوابى يا بدخوابى و مشكلات مشابه.
ج. تارشدن ديد چشمها.
د. وز وز گوش.
ه. انزال زودرس و غيرارادى.
و. درد كشاله ران و ناحيه تناسلى.
ز. دردهاى قولنجى در ناحيه لگن و استخوان دنبالچه.
راهكارهاي عملي براي مقابله :
1. ابتدا از خداوند متعال كمك بخواهيد و با توكل به ذات لايزال الهي و استمداد از لطف او بخصوص از فيوضات و معنويات ماه مبارك، تلاش هاي خود را آغاز نماييد.
2. هر چه بيشتر به عواقب سوء جسماني، رواني اين عمل بيانديشيد و نسبت به عواقب اخروي آن فكر كنيد و در صورت امكان مطالعه نماييد. زيرا تفكر و مطالعه درباره عواقب سوء دنيوي و اخروي اين عمل شما را در تصميمتان و تلاش براي ترك عمل كمك خواهد كرد و انگيزه تان را افزايش مي دهد. از نظر دنيايي با انجام چنين كاري بيماري هاي رواني و افسردگي را به دنبال دارد و از نظر احكام الهي، مجازات چنين كاري اعدام است.
3. درباره زشتي و قبيح بودن اين عمل بينديشيد؛ اين عمل نزد هر عقل سليم و رها از شهوت و جهلي، زشت و مردود است.(قوم لوط به خاطر همين عمل مورد خشم خدا قرار گرفت و سرزمينشان با خاك يكسان شد).
4. در صورتي كه رابطه نزديك و خاصي با فرد يا افراد مشخصي در اين زمينه داريد، در اسرع وقت با آنها قطع ارتباط كنيد و با دوستان جديدي طرح دوستي بريزيد. دوستاني كه متدين و پايبند به اصول اخلاقي و ارزشي هستند.
5. گاهي اوقات شيطان براي وادار كردن آدمي به گناه از اين كانال بهره مي گيرد يعني مسير هر گناهي را به شكلي هموار مي سازد در اينجا نيز مسير آلوده شدن به برخي گناهان از كانال پشت كردن به جنس مخالف و ازدواج ميگذرد و اين نوع افكار و ذهنيت مقدمه ي ورود به آن وادي است بايد با اين گونه افكار كه جز افكار شيطاني نام ديگري بر آن نمي توان نهاد بايد به مقابله پرداخت يعني ذره اي در شيطاني بودن اين افكار ترديد نداشته باشيد. و بي ترديد آن را شگردي شيطاني بدانيد و در مقابله با آن ترديد نداشته باشيد. لذا به محض ورود اين دست افكار به ذهنتان آنها را از فضاي ذهن دور ساخته و بهتر آنكه هرگاه اين افكار به ذهنتان هجوم آوردند سريع فضاي ذهن را به افكار مقابل آن كه حاكي از مردي پخته بودن دارد و علامت تمايل به جنس مخالف است پر كنيد. شكل عملياتي اين پر سازي آن است كه قلم و كاغذ جلوي دست خود گذارده و اقدام به نوشتن مطالبي با محتواي تمايل به جنس مخالف كنيد و ذهن خود را به اين سمت بكشانيد. مثلا چند سطر در مورد فوائد ازدواج و ثمره هاي آن بنويسيد و دو يا سه بار بلند از روي آن بخوانيد و بعد مجددا نوشته خود را كامل كنيد تا اين گونه افكار به ذهنتان وارد نشود و هر موقعي كه اين افكار به ذهن شما هجوم آورد از اين راهكار بهره بگيريد. توجه داشته باشيد در صدي از اين گونه افكار طبيعي است به شرط آنكه اين گونه افكار استمرار پيدا نكند لذا با قطع كردن رشته اين دست افكار و اقدام به ازدواج موضوع خود به خود حل مي شود.
6. تمايل به مفعول شدن به معناي تمايلات زنانه است. پس درباره صفات ثانويه جنسي خود قضاوت واقع بينانه داشته باشيد. هرگز خود را بي نصيب از آن صفات ندانيد و دارائي خود را كم جلوه ندهيد لذا به قيافه يك مرد خود را آرايش كنيد و ظاهر مردانه براي خود پرداخت نمائيد. با ژست و اخلاق مردانه ظاهر شده و خود را معرفي كنيد و در قالب يك مرد نيز با ديگران چه جنس مخالف و چه موافق رفتار كنيد. نقش هاي كاملا مردانه را بر عهده بگيريد و الفاظ، تكه عبارت ها، سبك سخن گفتن مردانه حتي غليظ تر از يك مرد را به نمايش بگذاريد و در برابر از تمام حركات، سخنان و... كه متناسب با زنان و رفتار زنانه است جدا پرهيز كنيد. و حتي واجد اين گونه صفات بودن را براي خود يك عار و ننگ تلقي كنيد آنگونه كه كسي به خود اجازه ندهد به شما از ديدگاهي غير از يك مرد كامل در مردانگي نگاه كند.
7. صحنه هائي از زندگي كه در آن شما نقش يك مرد، پدر، همسر را بر عهده داريد تصور كنيد و به آن بال و پر دهيد و نقش خود را پر رنگ و كاملا مردانه بيان كنيد. اين تصوير گري را در قالب ذهن پروري و نوشته ها و رفتار روزانه و تمام حالات واقعي و خيالي و... استمرار دهيد. در يك كلام به مرد بودن خود فكر كنيد، و همانگونه عمل كنيد، زندگي مردي و اجتماعي خود را تعقيب كنيد اگر شش ماه با اين طرز تفكر زندگي كنيد براي هميشه از آن افكار رهائي خواهيد يافت.
8. از پوشيدن لباس هاي زير تنگ كه باعث برجسته نمودن اندام هاي تناسلي مي شود جدا جدا خودداري كنيد.
9. نگاه خود را نسبت به جنس موافق كه برانگيزه حالت تمايل خواهي است كنترل كنيد.
10. در روزها و موقعيت هاي نخستين عمل كردن به اين راهكار و دل بريدن از اين حالت سخت و چه بسا ناممكن جلوه كند اما بايد توجه داشته باشيد كه به گفته علي(عليه السلام) با ارزش ترين كارها، دشوارترين آنهاست پس اين حالت نشان از ارزشمندي و اهميت تصميم شما دارد و بايد در مسير عمل كردن به اين تصميم بجا و ارزشمند گامهاي بهتر و بلندتر برداريد. خوب است خاطر نشان سازيم كه دشواري اين عمل تا چند هفته است و بعد در مسير راهوار و هموار خوبيها قرار مي گيريد. انشاء الله
11. هرگز با كسي در اتاق يا هر مكاني ديگر خلوت نكنيد و اگر موقعيتي برايتان فراهم شد كه با فرد خاصي در يك محيط خلوت قرار گرفتيد بلافاصله محل را ترك كنيد و به خواهش وي به طور قاطع جواب منفي دهيد.
12. سعي كنيد هرگز بيكار نباشيد و اوقات فراغت خود را با فعاليت هاي مختلف ورزشي، علمي و هنري پر كنيد زيرا بيكار بودن انگيزه بيشتري براي روي آوردن به آن عمل ايجاد مي كند. بنابراين با يك برنامه ريزي دقيق براي تمام ساعات شبانه روز خود فعاليتي را اختصاص دهيد.
13. در صورت امكان و فراهم بودن شرايط هر چه سريع تر ازدواج كنيد.
14. ورزش يكي از راه هاي مهم و ارزشمندي است كه مي تواند به شما كمك كند. بخصوص در ورزش هاي دسته جمعي و شاد و با نشاط حضور جدي و فعال تري داشته باشيد.
پرسشگر عزيز؛ با عزمي جزم و قلبي اميدوار، قدم در راه بازگشت بگذاريد. اين عادت را كنار بگذاريد و بدانيد حتي انجام آن با اشياء نيز داراي حرمت شرعي و عوارض جسمي و رواني است.