چهارشنبه 7 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 


 

مي خواستم بپرسم خودارضايي اگر 2ماه يكبار يا ماهي يكبار باشه هم مشكل ساز مي شه در آينده؟
 
پرسشگر محترم از اینکه با این مرکز در ارتباط هستید خرسندیم و امیدواریم که این ارتباط تداوم داشته باشد.
برای پاسخ دادن به سوال شما ابتدا به طور خلاصه به عوارض و آسیب های خودارضایی اشاره می کنیم و بعد از آن به این سوال شما که «اگر 2ماه يكبار يا ماهي يكبار باشه هم مشكل ساز مي شه» پاسخ خواهیم داد.
عوارض و آسیب های خودارضایی را می توان از جهات روانی، جسمی، اجتماعی و معنوی مورد بررسی قرار داد که در ادامه به آنها می پردازیم:
يك. آسيب هاي جسماني مانند‏: خستگي و كوفتگي، مشكلات بينايي، درد در برخي از نواحي بدن، ...
دو. آسيب هاي روحي و رواني مانند: احساس گناه، احساس حقارت، عدم اعتماد به نفس، ضعف اراده، بداخلاقي، مشكلات حافظه‏، افسردگي، اختلالات جنسي، ...
سه. آسيب هاي اجتماعي‏ مانند: پرخاشگري، بي‏ميل شدن به همسر و ازدواج، احساس طرد شدن، از بين رفتن عزّت، پاكي، شرافت و جايگاه اجتماعي، لذت نبردن از زندگي مشترك،...
چهار. آسیب های معنوی: شاید بتوان گفت بزرگترین آسیب خودارضایی گناه بودن آن است که سبب دوری فرد از خداوند متعال گشته و در حقیقت از همه خوبیها باز می دارد و مانع معرفت، مانع استجابت دعا، مانع آرامش خاطر، سبب قساوت قلب، محوشدن خوبی ها، کم شدن یا قطع شدن روزی، ...
در رابطه با عوارض خودارضايي نكات ذيل بايد مورد توجه قرار بگيرد:
1. اين عوارض ممكن است در سطوح متفاوتي از بسيار كم تا بسيار شديد ظاهر شوند.
2. هر فرد ممكن است به يك يا چند عارضه خاص مبتلا گردد.
3. ميزان پيشرفت يك عارضه بسته به مدت و شدت گرفتاری فرد به خودراضايي دارد.
4. برخي از عوارض در كوتاه مدت ظاهر مي گردند و برخي ديگر در بلند مدت.
5. برخي از عوارض مانند اختلالات جنسي، فقط در شرايط خاص قابل تشخيص مي باشند.
اکنون که اطلاعاتی در رابطه با خودارضایی و عوارض آن بدست آورده اید، به نظر می رسد به راحتی می توان سوال شما را پاسخ داد. اگر فردی میزان خودارضایی خود را کاهش دهد با توجه به آنچه که در این مقدمه تقدیم شد، اگر چه زمان ظهور برخی عوارض را به تاخیر انداخته است و اگر چه میزان آسیب وارده را کاهش داده است؛ اما انچه که مسلم است این است که آسیب را برطرف نکرده است و فقط زمان ظهور و شدت آن را کاهش داده است.
بنابراین دوست عزیز حتی دفعات بسیار کم آن گناه بوده و ضررهای خاص معنوی، جسمی و روانی خود را دارد و البته نکته قابل توجه در این زمینه این است که انسان هرگز در گناه به کم راضی نخواهد شد و پس از مدتی که از این وضعیت بگذرد و قبح و احتمال خطر آن در چشم انسان کاهش پیدا کند دیگر به کم راضی نخواهد بود و آن را افزایش خواهد داد.
در نتیجه توصیه ما این است که آن را برای همیشه ترک کنید و جلوی هدر فتن استعداد ها و تباه شدن آینده خود را بگیرید. در این زمینه نیز می توانید با ما مکاتبه داشته باشید و راهکارهای عملی ترک خودارضایی را از ما بخواهید.
موفق باشید.
منتظر مکاتبات بعدی شما هستیم.
 
 
 
 

 

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group