پنجشنبه 1 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

با سلام. من 25 سال دارم و متاسفانه حدود دو سال است كه به ديدن فيلم هاي سکس و پورنو و استمنا روي آورده ام . الان پس از دو سال ديگر خسته شده ام و مي خواهم ترك كنم، ماه رمضان و محرم توانستم ترك كنم ، حتي دو ماه بعد از ماه رمضان هم خويشتن داري كردم اما دو باره شروع شد. الان مي خواهم ازدواج كنم ولي ترس همه وجود مرا فرا گرفته است. هم از اين بابت كه نكند طرف مقابلم بفهمد و هم از اين جهت كه مي ترسم از بس نافرماني خدا را كرده ام ، الان كه حساس ترين انتخاب زندگي ام است خدا تلافي كند و كمكم نكند و درست انتخاب نكنم و ترس اين كه هر اندازه هم كه من توان خود را به بكار بگيرم براي ترك به علت سابقه طولاني من در ديدن پورنوگرافي و استمنا خدا از من نگذرد و من نه اين طرف را داشته باشم نه آن طرف را... ؛ به نظر شما چه كنم؟ بيشتر ترس من از بعد از ازدواج است. كمكم كنيد.
 
برادر گرامي یكی از اشتباهات ما انسان ها این است که گمان می کنیم خدا نیز مانند ما انسان ها است؛ مثلا زمانی که اشتباهی انجام می دهیم خدا قصد دارد، آن را در زندگی ما تلافی کند در حالی که خدایی مهربان تر از مادر است، چگونه ممکن است که بخواهد گناه بنده خود را در زندگی اوتلافی کند. برادر گرامی باید به این نکته توجه کنید چنانچه شما واقعا از گناه گذشته خود توبه کرده باشید آثار آن در زندگی شما ازبین خواهد رفت، پس شما می توانید با توبه اثار این گناه را در زندگی بردارید. در زیر به بررسی بیشتر سوال شما می پردازم:
احساس شما را کاملا درک می کنم. زمانی که انسان در برابر خداوند و خالق خود دچار خطا می شود، احساس یاس و ناامیدی سراسر وجود او را فرا می گیرد. صحنه گناه و احساس گناه مدام در جلو چشمان فرد است، در چنین شرایطی انسان احساس می کند، هیچ راهی ندارد و تمام پل ها را پشت سر خود شکسته است. احساس می کند زندگی برای او تاریک شده و هیچ تلاشی برای رهایی از این حالت امکان ندارد. فرد گناهکار احساس می کند فردی نالایق و بی اراده ای است که نمی تواند تمایلات نفسانی خود را کنترل کند. او ارزش بندگی خدا را ندارد و خدا او را از دایره رحمت خود رانده است. لحظات برای چنین فردی کند می گذرد و او هیچ امیدی برای تغییر ندارد. آری زمانی که انسان به رفتارهای خود نگاه می کند، چنین حالاتی در او رخ میدهد اما زمانی که به خدا نگاه می کند، امیدوار می شود و یقین پیدا می کند خدایی که از مادر به او مهربانتر است، حتما او را می بخشد. خدا ارحم الرحمین است، خدا رحمن است، خدا رحیم است و خدا تمام خوبی هاست. پس جایی برای ناامیدی نمی ماند. حتی اگر گناهان شما به اندزه تمام ستارگان آسمان ها باشد، به اندزه تمام قطرات آب اقیانوس ها باشد، به اندازه تمام شن های بیابان ها باشد، در برابر لطف و کرم خدا قطره ای بیش نیست.
 
*** چند نکته :
1. پرسشگر گرامي در ابتدا از شما اجازه مي خواهم تا خاطره اي از دوران كودكي خود براي شما بيان كنم. در دوران كودكي خود زماني كه مي خواستم ليوان و يا جيز شكستني ديگري را جا به جا كنم، مادرم تاكيد مي كرد كه مراقب ليوان باشم و سعي كنم آن را سالم جا به جا كنم. يك بار ليوان از دستم افتاد و خرد شد. من منتظر عكس العمل تند مادر بودم اما بر خلاف تصور مادرم خيلي خونسرد جارو را برداشت و مشغول جمع كردن خرده هاي شيشه شد، الان پس از گذشت سال ها از اين رفتار مادر، ‌هنوز تاثير آن بر رفتار من باقي مانده است، او به من ياد داد كه در قبل رخ دادن اتفاقي از آن جلو گيري كنم و زماني كه اتفاق ناگواري افتاد به جاي داد و بيداد، غم و غصه خوردن و رفتارهاي هيجاني، رفتاري منطقي داشته باشم و به گونه اي عمل كنم كه آسيب اشتباهم به حداقل برسد. من در پاسخ از شما فقط يك چيز مي خواهم و آن اينكه مانند مادرم رفتار كنيد.يعني نسبت به گذشته غم نخوريد و براي آينده برنامه ريزي كنيد.
2. آنچه مهم است اين نكته است كه شما از اشتباه خود پشيمان هستيد و از آن توبه كرده‌ايد، قطعا فردي كه اينگونه رفتار كند مورد لطف الهي قرار مي‌گيرد و رحمت او شامل حالش مي‌شود.
3. از اين به بعد سعي كنيد به گونه‌اي رفتار كنيد كه اصلا اتفاقي نيفتاده و دوباره فعاليت‌ها و برنامه های عبادی خود را آغاز كنيد.
4. مراقب دام شیطان باشید، زمانی که انسان گناهکار سعی در جبران گناه خود را دارد، شیطان با نشان دادن گناهان و یاد آوری اشتباهات گذشته سعی می کند را از توبه منصرف کند، مراقب باشید در دام شیطان قرار نگیرید.
5. اين اتفاق تلخ نبايد تمام جنبه‌هاي زندگي شما را تحت تاثير قرار دهد به هر حال انسان جايز الخطاست و اساسا زندگي انسان با خطا اجين شده است. آنچه مهم است پشمان شدن انسان در زمان انجام كار خطاست. سعي كنيد زياد در اين مورد فكر نكنيد و با تكرار افكار ناراحت كننده خود را آزار ندهيد.
6. گذشت زمان همه چيز را درست مي‌كند اجازه دهيد مدتي از اين اتفاق بگذرد تا تمام مسائل حالت عادي پيدا كند.
7. آيا تا به حال به تفاوت هاي بين انسان وحيوان توجه كرده ايد؟ چه تفاوتي بين انسان وحيوان وجود دارد، قبل از خواندن جواب لحظه اي با خود تامل كنيد!چه جوابي به اين سوال مي دهيد؟درست حدس زديد، يكي از تفاوت هاي انسان و حيوان اميد به آينده است. اميد است كه به انسان نشاط و انگيزه مي‌دهد. اميد به انسان شور و روشني مي بخشد و در سخترين شرايط به فرياد انسان مي رسد. مرگ واقعي انسان زماني فرا مي رسد كه اميد خود را از دست بدهد. شما هم براي موفقيت در اين ميدان بايد اميد خود را از دست ندهيد. انسان با داشتن اميد به آينده خود مي تواند بر تمام مشكلات بر سر راه خود فايق آيد. شما نيز مي توايند بر مشكلي كه ذكر كرده ايد غلبه كنيد به شرط اينكه واقعا و از صميم قلب خواستار غلبه بر مشكل خود باشيد و هيچگاه اميد خود را از دست ندهيد.
8. باز تکرار می کنم، فراموش نكنيد، حتي اگر گناهان شما به اندازه تمام ستارگان كهكشان ها باشد، به تعداد تمام قطرات آب اقيانوس‌ها باشد؛ باز در برابر لطف الهي قطره‌اي بيش نيست.
9. موفقيت و كاميابى‏هايى را كه در زندگي خود تجربه كرده‏ايد در نظر بگيريد به جنبه‏هاى مثبت روابط خود فكر كنيد و سعى كنيد آنها را در يك برگه‏اى به صورت فهرست، ليست كنيد و هر روز آن را بخوانيد.
10. نشاط خود را همواره حفظ كنيد و هرگز خود را ضعيف به حساب نياوريد. براى حفظ نشاط همه روزه ورزش كنيد. ورزش را جزء ضرورى‏ترين فعاليت‏هاى روزمره خود قرار داده هر روز حداقل نيم ساعت الى يك ساعت ورزش كنيد. (هر ورزشى كه مورد علاقه شماست)
11. هر وقت احساس دلتنگى مى‏كنيد حدود 10 دقيقه يك دوش آب ولرم بگيريد و در صورت امكان شنا كنيد.
12. ارتباط معنوي خود را با خالق هستي افزايش دهيد. براى رشد معنويت، بايد براى خود برنامه‏ريزى كنيد. البته برنامه سنگين نريزيد؛ ولى در اجراى آن مداومت و جديت داشته باشيد. هر چه مى‏توانيد قرآن بخوانيد و از مضامين بلند دعاهاى نقل شده از اهل‏بيت(ع) بهره بگيريد (فاقرأوا ما تيسر منه) البته قرآن را با تأنى و توجه به معنا تلاوت كنيد. به مسائل معنوى بويژه نماز اول وقت اهميت فوق‏العاده بدهيد. با توسل به اهل‏بيت(ع) از آنها بخواهيد كه شما را كمك كنند و همواره اميدوار به لطف و رحمت خدا باشيد.
13. اجتناب از تنهايى؛ سعى كنيد به غير از مواقعى كه ضرورت دارد در تنهايى قرار نگيريد و هر چه سریعتر مقدمات ازدواج خود را فراهم نمایید. با ازدواج و ارضای نیاز جنسی به صورت مشروع ، راه ورود شیطان از این مسیر، به سوی شما بسته خواهد شد.
14. با افكار منفى خود مقابله كنيد؛ يعنى هر وقت افكاري كه شما را به سمت تنهايي سوق مي دهد به شما هجوم آورد به هر صورتى كه شده خود را از چنبره آن نجات دهيد مثلاً خود را به كارى مانند مطالعه يا هر كار ديگرى كه علاقه داريد و ممكن است مشغول كنيد و نگذاريد ذهن شما جولانگاه افكار منفى باشد.
15. از بيكارى و بى‏ برنامگی اجتناب كنيد و همه اوقات خود را به صورت منطقى پر كنيد.براى اوقات شبانه‏روزى خود برنامه ريزي كنيد يعني براي هر ساعت از 24 ساعت شبانه روز، يك فعاليت و كار خاص در نظر بگيريد و بر اساس همان عمل كنيد و در پايان روز ميزان موفقيت خود را در به اجرا درآوردن برنامه محك بزنيد و بسنجيد و سعي كنيد روز به روز ميزان موفقيت را افزايش دهيد تا آنجا كه كاملا برنامه اجرا شود و برنامه نيز يك برنامه هماهنگ با هدف باشد.
16. به تغذيه خود خصوصا صبحانه اهميت بدهيد و هيچگاه بدون خوردن صبحانه خود را مشغول كار يا مطالعه و يا كلاس نكنيد.
17. گرچه در گذشته مرتكب خطا شده‌ايد اما بايد به ياد داشته باشيد كه نمي‌تواند و نبايد در گذشته خود به سر ببرد بلكه بايد از گذشته براي ساختن آينده كمك بگيرد. به جاي اينكه هميشه گذشته تاريك را در جلو چشمان خود ترسيم كنيد از آن درس بگيريد و براي ساختن آينده تلاش كنيد.

 

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group