جوانی؛ دوران تربیت مهدوییاوری
بيشتر ياران حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف جوانانند و اين بدان معناست كه دوران جوانی بهترين دوران عمر برای ايجاد ويژگیهای بنيادين مهدیياوران و ...
به فرموده پيامبر صلی الله علیه و آله، هر چند در آينده از همه عمر سؤال و جواب ميشود، اما از «جواني» به طور ويژه سؤال و بازخواست ميشود:
انسان در روز قيامت، قدم از قدم بر نميدارد، مگر اين كه دربارة چهار چيز از او سؤال ميشود: از عمرش كه در كجا صرف كرده و از جوانياش كه به چه كاري مشغول بوده و از ثروتش كه از چه راهي به دست آورده و از دوستي اهلبيت، كه چه انجام داده است.[1]
حال اگر كسي جواني و عمر محدودش را در راه تخلق به اخلاق زيباي مهدوي و ياري رساني به امام معصوم زمان خويش صرف نمايد ، براي اين پرسشها بهترين پاسخ را خواهد داشت؛ پس چه بهتر كه بهار جواني فرزندانمان را وقف تقرب و ياري رساني به امام زمانمان نماييم و اين ايام فراطلايي و تحول آفرين را در عرصه «مهدي ياوري» به سامان رسانيم!
از سوي ديگر، بيش تر ياران حضرت مهدي علیه السلام جوانانند و اين بدان معناست كه دوران جواني بهترين دوران عمر براي ايجاد ويژگيهاي بنيادين مهدي ياوران و ورود به عرصةپرافتخار «مهدي ياوري» است.
از اين روست كه دوران سرنوشتساز جواني را در فرآيند تربيت مهدوي، «دوران تربيت مهديياور» ميناميم. 1 . شيخ صدوق، خصال، ج1، ص253؛ ابنبطريق، العمدة، ص58 .