چهارشنبه 14 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 دوران پرافتخار سربازی، دورانی است که اکثر جوانان آن را سپری خواهند کرد بعضی بعد از أخذ دیپلم یا مدارک پایین‌تر از آن و بعضی دیگر بعد از اتمام دوره کارشناسی و یا مدارج علمی بالاتر وارد عرصه خدمت به کشور و ملت می‌شوند.
 
هر مرحله از زندگی انسان فواید و پیامدهای مثبت و در مقابل یک سری آسیب‌هایی دارد که آشنایی با آن‌ها به انسان کمک می‌کند تا با دوری از آسیب‌ها و کسب منافع، خاطره خوشی را در دفتر خاطرات خود ثبت کند. ما در ذیل به نکاتی اشاره می‌کنیم که به کار بستن آن‌ها شما را در این امر یاری خواهد نمود.
 
1 دید خود را نسبت به خدمت پر افتخار سربازی عوض کنید و با دیدی مثبت وارد آن شوید تا بتوانید از آن بهره بگیرید نه این که از آن رنج ببرید. عدم پذیرش این دوران، سبب کسالت و پژمردگی است. نق زدن فایده ندارد، با خود بگویید اینجا و حالا چه کار می‌توانم انجام دهم.
2 باور کنید که چند ماه دوران سربازی نیز جزء عمر گران بهای شما است و باید از تک تک لحظات آن استفاده کنید. به این دوران از جهات مثبت قضیه نگاه کنید، تمرین همزیستی، نظم، سختی کشیدن جهت آب دیده شدن و ... .
3 اوقات فراغت و بیکاری خود را به بطالت و شوخی‌های بی فایده نگذرانید بلکه علایق خود را در زمینه‌های مختلف هنری، مطالعه، ورزش و... شناسایی کنید به آن امور بپردازید تا دوران سربازی، دوران خوشی برای شما باشد.
4 جوان، همیشه و در همه جا باید مواظب همنشین خود باشد اما در این دوران به ویژه باید دقت و مراقبت بیشتری به خرج دهد تا در دام دوستی‌های مخرب نیفتد.
5 درباره آیین دوست یابی و ملاک‌ها و ویژگی‌های دوست خوب حتماً مطالعه داشته باشید و به آن عمل کنید.
6 به عبادات و معنویات خودتان بیشتر اهمیت بدهید و از سرزنش و مسخره کردن دیگران نترسید. زیرا اگر استقامت کنید علاوه بر بهره مندی از عنایات خاص خداوند متعال، دیگران شما را همان گونه که هستید خواهند پذیرفت.
7 قدرت «نه» گفتن را در خود پرورش دهید تا بتوانید در برابر درخواست‌ها و خواهش‌های نامعقول و مخرب دیگران استقامت کنید.
8 از مطالعه کتب اخلاقی غافل نشوید.
9 همیشه سعی کنید بیش از آن که اثر پذیر باشید اثر گذار شوید.
10 از آن جا که از کانون گرم و صمیمی و پر از عواطف خانه و خانواده جدا می شویدو ممکن است گرفتار خلأ عاطفی (غم غربت) شوید، مواظب باشید در دام افسردگی و یا سیگار، دوستی‌های افراطی و عشق‌های کاذب و هیجانی نیفتید.
11 تابع نظم و قانون باشید و همکاری‌های لازم را با مسئولان خود داشته باشید تا گرفتار مشکل نشوید.
12 روحیه اعتماد به نفس را در خود افزایش دهید تا در برابر سختی‌ها و ناملایمات خود را نبازید.
13- مهارت‌های حرفه‌ای خود را افزایش دهید و مهارت ازدواج موفق را یاد بگیرید و در این زمینه مطالعه کنید.
14- برای خود دوستان متدین با نشاط و صادق پیدا کنید.
منبع:سایت اندیشه  قم

 

 

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

 شماره نوبت استخاره: 09102506002

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

پاسخگویی سوالات شرعی: 09102506002

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group