پنجشنبه 1 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

منو سخنرانی مکتوب

46- نگاه حاج آقا به دنیا قشنگ است ولی باور کنید دنیا به این قشنگی نیست .
وقتی شما میتوانید یک خطی را زیبا بنویسی چرا ننویسی ؟ این دلیل نمی شود چون همه زشت می نویسند ، شما هم زشت بنویسید . وقتی شما می توانید دنیا را قشنگ ببینی چرا نبینی ؟ حالا همه زشت می بینند چرا ما زشت ببینیم ؟ این جواب بخش اول سوال که شما زندگی را قشنگ می بینید . اما پاسخ بخش دوم . چرا . دنیا قشنگ تر از این هم هست . من مثل کسی می مانم که آهنگ زیبایی در ذهنش است و با دهان خودش زمزمه می کند خوب فاصله این با آن خیلی زیاد است . آن چیزی را که من میگویم با آن چیزی که در ذهنم هست و از دل آیات وروایات گرفته ام ، خیلی فرق میکند . دنیا ریاضیات بسیار دقیقی دارد . هندسه بسیار زیبایی دارد . من به یک نمونه اشاره می کنم تا ببینید قشنگ است یا نه . از دید قرآن کریم ما انسانها خط نیستیم ، دایره هستیم . من و شما در یک خط ایستاده ایم . من شما را هُل می دهم و شما می افتید ولی من سر پا هستم ، این خط می شود . ما دایره هستیم . یعنی ده نفر دایره وار ایستاده ایم و اگرنفر جلویی را هُل بدهیم ، نفر جلویی می افتد و بر روی بعدی هم تاثیر می گذارد و در آخر خودمان هم می افتیم . هرکاری در این دنیا بکنیم روی خودمان تاثیر میگذارد . هرکسی یک دایره است . اگر شما به کسی خوبی کردید در واقع به خودت خوبی میکنی . آدمها دایره هستند منتها بعضی دایره ها بزرگ هستند و بعضی دایره ها کوچک هستند . دایره کوچک ، الان کاری میکند و چهار دقیقه بعد چوبش را می خورد . یک پست و مقامی به کسی داده اند . این دایره بزرگ است تا برود و برگردد ، زمان می برد . اگر زمان زیادی ببرد ، انسان غافل می شود . همه ما دایره هستیم . این هندسه قرآن است . همه ما وقتی کنارهم قرار می گیریم مثلث می شویم . یک زن و شوهر وقتی کنارهم قرار میگیرند ، یک مثلث تشکلیل می دهند . یک ضلع آن آقا و یک ضلع آن خانم و یک ضلع بالای آن خداست . یعنی تا وقتی دو نفر با هم جمع میشوند ضلع سوم را خدا تشکیل می دهد . اگر انسان عالم را ، زندگی زناشویی را مثلث ببینند ، هیچ وقت غم وغصه ای نمی بیند . چرا خانمها غصه می خورند ؟ می گوید : من هرچه به شوهر خدمت میکنم او جواب نمی دهد . خوب این یک ضلع است ولی ضلع بالا که خداست می گوید : من ناظر هستم و می بینم که تو خدمت کردی و او جواب نداد . من جبار هستم و جبران می کنم . تو کارت را بکن . او جواب ندهد . به نفع توست . چون پای من وسط می آید و من جبران می کنم . دو تا همکار وقتی کنارهم قرا می گیرند ، یک مثلث تشکیل می دهند . دو تا همسایه وقتی کنار هم قرا می گیرند ، مثلث تشکیل می شود . اینجاست که باید حواسمان به ضلع بالایی باشد . خدا به پیامبرش گفت : تو اجر و مزدی از مردم نگیر . من خودم اجر و مزد می دهم . چون شما که میدهید کم میشود . مثل وقتی که در یک آسمان پر ستاره ، به شما شمعی می دهند و شما از زیبایی ستارگان دور میشوی . از ضلع بالایی محروم می شوی ولی اگر شمع هم به شما ندهند ، شما زیبایی آسمان را می بیند .

59- نماز را آهسته بخوانیم یا تند ؟

ضرب انگشت است . بعضی ها ، انگشت را خیلی در استامپ فشار می دهند و بعضی ها خیلی سریع این کار را می کنند . مهم ضرب انگشت است . یک قرارداد را باید ضرب انگشت بزنید . دوست داشتی طولش بده . روایت داریم : پیامبر نمازش را از همه سریع تر می خواند . چون نماز قراردادی است که شما با خدا می بندید . شما دستت را بالا می برید و به خدا می گویید : من به فرمان تو هستم . حالا می خواهی با متانت بالا ببرید و یا تند این کار را بکنید . البته طوری هم باشد که آن آرامش را داشته باشد .

65- از نمازی که می خوانم ، هیچ حالی به من دست نمی دهد . آیا با خواندن نماز ، باید به ما حالی دست بدهد ؟

اصلا نماز به انسان حالی نمی دهد . نماز حال را نشان میدهد . آمپر ماشین به ماشین بنزین نمیدهد . بنزین را نشان می دهد . نماز حال شما را به شما نشان میدهد . اگر حال می خواهید ، باید قبل از نماز حال داشته باشید . نماز یک سُفره است . در آشپزخانه قبل از اینکه سفره را بیندازند ، روی آن کارها می کنند . شما قبل از نماز ، باید کارهایتان را کرده باشید . چهار تا گره را باز کرده باشید . مشکلی حل کرده باشید . آن وقت وقتی نماز بخوانی خودبخود حال دارید . قلبت حضور پیدا می کند . ما قلب را به زور در نماز حاضر می کنیم . قلب باید خودش حضور پیدا کند . کِی حضور پیدا می کند ؟ وقتی فضا و شرایط فراهم باشد . کِی فراهم میشود ؟ وقتی شما قبل از نمازتان ، اقداماتی داشته باشید .

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group