چهارشنبه 25 مهر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

جنایات وهابیت در عیینه

وهابيت

از جمله شاخصه های وهابیت، فتنه گری ، خشونت، ضرب و شتم مسلمین ، شهادت دروغ ،آتش زدن مساجد و خانه ها ،غارت اموال مسلمانان ،قتل و ترور با بدترین شیوه های ممکن نسبت به شیعیان و پیروان سایر مذاهب اسلامی است . وهابیان با گستاخی تمام ،مسلمانانی را که از آنان پیروی نکنند ،به بهانه های مختلف تکفیر کرده و خون و اموالشان را مباح دانسته و به قتل عام مسلمین می پردارند .(۱)

تاریخ جنایات وهابیت در سرزمینهای مختلف اسلامی و قتل و کشتار مسلمانان را به خوبی در خود ثبت کرده است . جنایات وهابیت در عیینه ،احساء ، مکه مکرمه ،مدینه منوره، طائف، کربلا، نجف اشرف، جده ، منطقه حوران، منطقه الفرع ، کشتار حجاج یمنی ، هجوم به شرق اردن ، قتل عام حجاج مصری در منا ، کشتار حجاج ایرانی ، انفجار حرم امامین عسکریین (ع) ، و امروزه جنایت و کشتار شیعیان در بحرین ، عراق ، پاکستان ، سوریه و سایر کشورهای اسلامی ، عملکرد این فرقه را از آغاز پیدایشش تا کنون بر همگان روشن می سازد ، گویا قتل و غارت و ترور از ارکان مسلم و ضروری این فرقه به حساب می آید به نحوی که با آن در آمیخته است .

از آن جا که بازخوانی تمامی آن جنایات نیازمند فضایی وسیع و زمانی طویل است ، لذا ما نیز به حسب فضا و زمان محدود خویش ، در این مقاله کوتاه ، به ناچار ، تنها به قسمتی از آن جنایات اشاره می نماییم . از جمله جنایات وهابیت که در تاریخ ثبت و ضبط گشته ، جنایات وهابین در عیینه است.

محمد بن عبد الوهاب و پیروان او ، عثمان بن معمر حاکم عیینه را متهم به شرک و کفر کردند و وی را در سال ۱۱۶۳ هجری قمری هنگام ادای نماز جمعه ،ترور کرده و به قتل رساندند .

لشکر سعودی وهابی در سال ۱۱۶۳ ه ق به دستور محمد بن سعود و محمد بن عبد الوهاب به شهر عیینه یورش برده و آن را تخریب کردند . وهابی ها هنگامی که وارد شهر شدند تمام دیوارهای شهر را ویران ساخته ٰ چاههای آب را پر کرده ٰ درختان را آتش زده و به ناموس مسلمانان تجاوز کردند . شکم های زنان حامله را دریدند و دستان کودکان معصوم را بریدند و تمامی زنان و کودکان را در آتش سوزاندند .

چهارپایان را به سرقت برده و هر آن چه در خانه ها بود ، به یغما بردند و تمامی مردان شهر را به قتل رساندند .شهر عیینه از سال ۱۱۶۳ ه ق که مورد هجوم وهابیان قرار گرفت تا به امروز به صورت یک شهر مخروبه در آمده است .

محمد بن عبد الوهاب ماجرای تمسخر ملخ ها توسط حاکم عیینه را گناه نابخشودنی تمامی اهالی عیینه پنداشته و تمامی جنایات وهابیان در این شهر را غضب خداوند بر شهر عیینه و اهل آن به شمار آورده است .(۲)

به راستی که قلم از نوشتن و گفتن جنایات وهابیت در تاریخ ناتوان است و این ها تنها بخشی از جنایات آن ها در تاریخ است . حال چند سوال مهم در اذهان خطور می نماید و آن این که

۱- آیا به راستی اسلام ناب ، به قتل و غارت و کشتار مسلمانان بی گناه ، رضایت داده است ؟

۲- آیا قطع کردن دست کودکان و دریدن شکم زنان باردار و . . . را می توان از دستورات اسلام ناب برشمرد ؟

۳- چگونه وهابیان ، تنها خود را مسلمان واقعی و پیرو سنت رسول اکرم می دانند در حالی که آن حضرت اجازه کشتن کافری را که در ظاهر به وحدانیت خدا اقرار کرده و کلمه لا اله الا الله را بر زبان رانده نداده است تا چه رسد کشتن مسلمانی که از ابتدا شهادتی را بر زبان می رانده است !؟ (۳)

۴- آیا هیچ انسان عاقل و منصفی می پذیرد که آن همه جنایات وهابیان در عیینه ، غضب خداوند بر ساکنان آن شهر بوده است ؟چگونه ایشان هر عملی را مرتکب می شوند و گستاخانه آن را غضب خداوند بر دیگران می خونند؟

۵- مگر خود خداوند متعال در مورد دختران زنده به گور شده نمی فرماید : باي ذنب قتلت ، به کدامین گناه کشته شدند ؟ آیا غضب خدا در کشتن کودکان بی گناه و زنان باردار است یا در آن چه وهابیان ادعا می کنند ؟

به راستی کودکان معصوم نابالغی که حتی هیچ تکلیفی هم به دوششان نیست ، به کدامین گناه کشته شدند ؟

 

 

منابع :

(۱) زینی دحلان مکی شافعی ، الدرر السنیه فی الرد علی الوهابیه ص ۳۱ و ۳۲

(۲) نج الدین طبسی ، درسنامه نقد وهابیت ص ۲۰۲

(۳) مسلم بن حجاج نیشابوری ، صحیح مسلم ج ۱ ص ۴۳ کتاب الایمان باب تحریم قتل الکافر بعد ان قال لا اله الا الله

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group