پنجشنبه 1 آذر 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

جواز آدم خواری در وهابیت

پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_اگر سابقه آدم خواری را در فرقه های شیطان پرست جستجو کنیم به این واژه ها دست می یابیم: Hell hammer و euronymous گروه mayhem به عنوان اولین گروه بلک متال که در نروژ شکل گرفت اولین کسانی بودند که جنازه dead  را دیدند ، اورانیموس می‎گوید: ما وقتی جنازه او را دیدیم که مغز او روی زمین افتاده و خونش به دیوار ها ریخته شده بود.
Hell hammer می گوید:  اورانیموس قسمتی از مغز او را برداشت و با فلفل و سبزی پخت و خورد.
Hell hammer اولین کسی بود که لباس بلک متال را مد کرد. چکمه های بلند، لباس جین، ژاکت های چرمی سیاه به همراه پنتاگرامی که به گردنبندی که از استخوان جمجمه dead ساخته شده بود اولین تیپ بلک متال بود.

یکی دیگر از گروه های شیطان پرستی گروه قاتل (slayer) است: این گروه یکی از گروه های سبک هوی متال است که از سال ۱۹۸۵ اجرای برنامه می‎‎نماید. علامت این گروه صلیب و جمجمه است. این گروه موسیقی یکی از فاسدترین و خشن ترین گروه‎های غربی است. این گروه مخالفت و تنفر خویش را از جنس زن در برنامه ای نشان دادند که در آن با موافقت دولت آمریکا یک زن اعدامی را خریداری کرده، به طرز فجیعی کشتند و خون او را نوشیدند. شعار ایشان این است: « ما از شیطان هستیم و او را پرستش می کنیم». به همین دلیل یک سمت صورت خود را با ریش و سمت دیگر را بدون ریش آرایش کرده و اجرای برنامه می نمایند.

یکی دیگر از گروه های شیطان پرستی گروه (w.a.s.p) است: این گروه نام خود را از جمله we are the sex prophet ( ما پیامبران سکس هستیم) اقتباس نموده‎اند. موسیقی این گروه دارای خشونت عمیقی است. به طوری که یکی از عوامل افزایش تصادفات رانندگی در آمریکا شناخته شده است. طرفداران این گروه در نیمه های شب اقدام به شب گردی، ولگردی، اعمال منافی عفت، هوس بازی و هم جنس بازی می‎نمایند.[۱]

اینها نمونه هایی از فرقه ها و گروههای شیطان پرست غربی بودند که پیروی از شیطان ، آنها را به پست ترین و ذلت بارترین اعمال واداشته به گونه ای که قتل و کشتن همنوعان خویش و خوردن اعضا و جوارح و خون ایشان را نه تنها جایز بلکه جزء لذات روزمره زندگی دنیوی خویش قرار داده اند و البته اعتقاد و ارتکاب چنین اعمالی از پیروان شیطان جای تعجب نیست .
اما آنچه جای بسی شگفتی و تعجب دارد اعتقاد به چنین اعمال شیطانی و حیوانی و ارتکاب آنها از سوی عدّه‌‎ای به ظاهر مسلمان است که خود را تافته جدا بافته از دیگر مسلمین دانسته و با نادیده گرفتن احکام الهی پیرامون حرمت ریختن خون دیگر مسلمانان و حرمت خوردن نجاساتی چون مردار و خون و . . . ، عملا در عین ادعای مسلمانی،نه تنها از آداب و احکام انسانی اسلام بویی نبرده‌اند بلکه به راحتی خون هم‌نوعان خویش را از کوچک و بزرگ ریخته و با اقتدا به همان زن بدکاره جگر خوار ، به خوردن قلب و جگر و خون و ... مسلمانان افتخار می‌کنند .

قرطبی مفسر اهل سنت در ذیل آیه ۱۷۳ سوره بقره  (انما حرم علیکم دم و لحم الخنزیر ) از قول امام شافعی می‌نویسد: یاکل لحم ابن آدم و لایجوز له ان یقتل ذمیا لانه محترم الدم و لا مسلم و لا اسیرا لانه مال الغیر فان کان حربیا و زانیا محصنا جاز قتله و الاکل منه 
امام شافعی می گوید:می‌شود گوشت بنی آدم را خورد ولی کشتن کسی که در پناه اسلام باشد جایز نیست چون خونش محترم است و همچنین خون مسلمان و خون اسیر چون مال غیر است اما اگر حربی یا زناکار محصن باشد قتل و خوردن گوشتش جایز است.
شما نیز حتما کلیپ خوردن قسمتی از بدن آن مسلمان سوری را که توسط یک وهابی شیطان پرست کشته شد، مشاهده کرده‌اید، این حرکت و حرکاتی از این قبیل برگرفته از اسرائلیات درون متونی دارد که این فرقه ضاله به آن استناد می‌کنند.

حال با این توضیحات آیا می‌توان وهابیت را شاخه‎ای از اسلام دانست یا اینکه اعتقادات این فرقه را باید نشات گرفته از آیین‌ها و اعتقادات فرقه‌های کاذب، مبتذل و ضاله شیطانی تلقی نمود؟

 

 

 

منابع :

[۱]ادیب وحدانی، بررسی موسیقی متال، ص ۲۳-۲۴.. همان، فصل دوم. همان، ص ۷۰.همان، ص ۸۶.. همان، ص ۱۰۱. نابخشوده،‌ اشعار جیمز هتفیلد،سبک متالیک ترجمه و گردآوری سید حبیب گوهری راد.‌‌
[۲] تفسیر قرطبی جلد ۳ صفحه ۴۱چاپ موسسه الرساله تفسیر آیه ۱۷۳ سوره بقره 

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group