سه شنبه 4 دي 1403

                                                                                                                        


                                   

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

منو سخنرانی مکتوب

تاريخ پخش :: 1358/8/2 دشمن شناسی، توطئه ها-1

بايگاني سالانه - 1358



قابل توجه کاربران محترم:
برنامه درسهایی از قرآن، پس از ضبط پیاده می شود و به جهت حفظ امانت، متن کامل آن در سایت قرار می گیرد، اما همواره بخش هایی از برنامه به جهت محدودیت زمان و رعایت حال مخاطبان، از تلویزیون پخش نمی گردد، آنچه به عنوان برنامه ی درسهایی از قرآن قابل استناد است، آن چیزی است که از تلویزیون پخش می گردد و در فایل صوتی برنامه قابل دسترسی می باشد.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و علی اهل بیته و لعنتة الله علی اعدائهم اجمعین من الان إلی قیام یوم الدین.
بخاطر خون شهدا انقلاب اسلامی شد، و حكومت اسلامی شد، و قانون آن هم تصویب شد، حالا ما باید ذره ذره با اولین كتاب اسلام یعنی قرآن آشنا بشویم در هر جلسه با چند تا آیه آشنا می‌شویم.
قرآن خاطراتی را نقل می‌كند از انبیاء، كه انبیاء می‌آمدند و چی می‌گفتند كه مخالفین انبیاء دستشان را بالا می‌زدند، مخالفین انبیاء حركتهایی می‌كردند كه ما با چند نمونه از آنها آشنا می‌شویم در زمان انبیاء بوده در زمان ما هم هست.
گوشه‌ای از تلاشهایی كه برای خنثی كردن حركت اسلامی بكار رفت، قرآن می‌فرماید كه پیامبران می‌آمدند مردم را به خداشناسی به وحدت و صفا و صدق دعوت می‌كردند، البته پیامبرانی كه می‌خواستند مردم را آزاد كنند، كسانی كه مردم را به بردگی كشیده بودند دیگر زیر بار زور آنها نمی‌رفتند، یعنی من وقتی می‌گویم الله اكبر او می‌بیند با اینكه این همه تبلیغات كرده است كه من او را بزرگ بدانم اما من همه‌ی بزرگی آنها را كنار می‌ریزم و می‌گویم خدا بزرگ است.
وقتی می‌گویم بسم الله یعنی بنام نامی او دیگر نیست، وقتی می‌گویم الحمدلله یعنی بله قربان گوی دیگری نیستم، وقتی می‌گویم ایاك نعبد یعنی بندگی برای این و آن معنا ندارد، بنابراین دعوت انبیاء جوری بود كه ابوجهل‌ها و ابوسفیان‌ها و كسانی كه مردم را بله قربانگوی خود بار آورده بودند دورشان خلوت می‌شد، كسانی كه دست به همه كاری می‌زدند.
1- بودجه، قرآن می‌فرماید بودجه خرج می‌كردند كه صدای حق را خاموش كنند «إِنَّ الَّذِینَ كَفَرُوا یُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِیَصُدُّوا عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ» الأنفال/36 پول خرج می‌كردند تا جلوی راه خدا را بگیرند، حالا این كار گذشت یا نه؟ می‌فرماید نه، پول خرج می‌كردند باز هم در آینده ضد انقلابی‌ها ممكن است پول و اسلحه برای گروهی بفرستند «فَسَیُنفِقُونَهَا» الأنفال/36 یعنی در آینده باز هم از این پولها برای ضد انقلابی‌ها خواهد آمد، خوب حالا موفق می‌شوند یا نه؟ «ثُمَّ تَكُونُ عَلَیْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ یُغْلَبُونَ» الأنفال/36 حسرت می‌خورند چون پول خرج می‌كنند اما موفق نخواهند شد.
حالا پول خرج كردن كه هیچی، توی این اواخر چهارصد نفر جوان را سوزاندند تا به دنیا بگویند این انقلاب مال مرتجعین است و جوانان را می‌سوزاند، اینها آدم را آتش می‌زنند اما بالاخره مشت آنها باز می‌شود و مردم می‌فهمند كه كی اینها را آتش زد.
عاقبت منافقین و مخالفین مغلوب می‌شوند، پس یكی از كارهای ضد انقلابی‌ها چه در زمان قبل و چه در زمان حالا اینست كه برای سرنگونی انقلاب پول خرج می‌كنند و راه خدا را می‌بندند.
2- قدرت و حركت حق خواهان را كم و بی ارزش جلوه می‌دهند، فرعون بزرگترین یاغی ها، همین كه فهمید موسی مردم را به حركت در آورده است و یك عده از مردم دارند می‌فهمند، چشم و گوششان باز می‌شود، فوری گفت این حضرت موسی و آنهایی كه دور و بر او هستند كسی نیستند «إِنَّ هَؤُلَاءِ لَشِرْذِمَةٌ قَلِیلُونَ» الشعراء/54 اینها گروه كمی هستند كه از ملت قطع هستند. یعنی اینها محبوبیت در جامعه ندارند آنوقت اینهایی كه محبوبیت ندارند خیلی هم زیاد نیستند، آخر گاهی وقتها آدم محبوبیت ندارد اما خیلی است.
در اول انقلاب یك عده می‌گفتند كه اینها یك مشت بچه‌ها هستند كه توی خیابان می‌ریزند و حرف می‌زنند، در همان قدمهای اول می‌گفتند اینها چند نفر هستند بچه هستند. یادم نمی‌رود از رادیو شنیدم می‌گفت عددشان از انگشت‌ها هم كمتر است و این شهر و آن شهر می‌روند، مثلاً اول می‌روند شیراز تظاهرات می‌كنند بعد می‌روند تبریز بعد می‌روند قم، اینطور نیست كه در هر شهری یك عده باشند عده كمی هستند كه با مینی بوس اینطرف و آنطرف می‌روند.
3- تمام كارشناسان را از نقاط مختلف جمع می‌كنند، همه كارشناسان را جمع می‌كنند كه بله در مملكت ما یك حركت انقلابی شده است شماها ببینید چطوری می‌شود كه جلوی این حركت را گرفت، فرعون وقتی دید كه حضرت موسی دارد مردم را از بله قربانگویی او نجات می‌دهد فوری یك بخشنامه كرد «وَأَرْسِلْ فِی الْمَدَائِنِ حَاشِرِینَ» الأعراف/111 بفرستید در شهرها كه جمع كنند «یَأْتُوكَ بِكُلِّ سَاحِرٍ عَلِیمٍ» الأعراف/112 تمام ساحرهای آگاه را از همه شهرها جمع كنند در یك منطقه، كه چكار كنیم؟ جلوی حركت حضرت موسی را بگیریم.
4- محاصره اقتصادی، مشركان مكه گفتند هیچكس با پیغمبر و مسلمانها نه حق خرید دارد و نه حق فروش، خرید و فروش ممنوع است، یعنی مسلمانها را در محاصره اقتصادی قرار دادند «لَا تُنْفِقُوا عَلَى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ» المنافقون/7 به مسلمانهایی كه نزد پیامبر هستند ترحم نكنید چرا؟ «حَتَّى یَنْفَضُّوا» المنافقون/7 تا از دور و بَر او بروند، چیزی به آنها ندهید تا خودشان بروند.
5- ایجاد صحنه‌های سرگرم كننده، وقتی مملكت می‌خواهند كاری انجام دهند در یك جایی موجی را بوجود می‌آورند كه افكار متوجه آنجا بشود حتی میان برادرها زبان مطرح می‌كنند مذهب مطرح می‌كنند «وَمِنْ النَّاسِ مَنْ یَشْتَرِی لَهْوَ الْحَدِیثِ لِیُضِلَّ عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ بِغَیْرِ عِلْمٍ» لقمان/6 بعضی از مردم با پول خرج كردن در منطقه‌هایی صحنه‌هایی را بوجود می‌آورند تا افكار عوض بشود.
6- كارهای مثبت را وارونه جلوه می‌دهند، مثلاً فرض كنید كه یكی از كارهای مثبت جهاد سازندگی است، اینرا وارونه جلوه می‌دهند می‌گویند اینها می‌روند كشت مردم را از بین می‌برند، كارشان را وارونه جلوه می‌دهند، اینها برای خدا نیست قرآن می‌فرماید یكی از كارهای ضد انقلابها این است «قَلَّبُوا لَكَ الْأُمُورَ» التوبة/48 كارها را وارونه جلوه می‌دهند.
7- منتظرند كه یك سوژه پیدا كنند و نیش بزنند قرآن می‌فرماید «لَقَدْ ابْتَغَوْا الْفِتْنَةَ» التوبة/48 دنبال فتنه می‌روند، اگر صد تا كمال باشد نمی‌بیند اما اگر یك نقص باشد آنرا می‌بیند و بیان می‌كند دنبال سوژه می‌گردند.
8- تهمت، به تمام رهبران آسمانی تهمت زدند، مثلاً به حضرت مریم نسبت ناروا دادند گفتند تو كه پدرت بدكاره نبوده است تو چطور بدكاره شدی؟ تو چطور بدون شوهر بچه دار شده ای؟ به حضرت موسی و هارون(علیهما السلام) گفتند اینها دو تا ساحر هستند، می‌آمدند نزد یكی از پیغمبران می‌گفتند «قَالَ الْمَلَأُ مِنْ قَوْمِهِ إِنَّا لَنَرَاكَ فِی ضَلَالٍ مُبِینٍ» الأعراف/60 تو گمراه هستی «قَالَ الْمَلَأُ الَّذِینَ كَفَرُوا مِنْ قَوْمِهِ إِنَّا لَنَرَاكَ فِی سَفَاهَةٍ» الأعراف/66 تو سفیه هستی، به یك نفر انقلابی می‌گویند تو تندرو هستی، بعضی‌ها خودشان را میزان می‌دانند می‌گویند هر كس از من تند‌تر بود تندرو است و هر كس هم از من عقب‌تر بیاید معلوم می‌شود كه كند رو است این چیه؟ هر كسی خودش را حق می‌داند آنوقت قبل از خودش را می‌نویسد تندرو بعد از خودش را می‌نویسد كندرو، مسئله تهمت خیلی بازار رایجی دارد.
به پیغمبر ما می‌گفتند «إِنَّكَ لَمَجْنُونٌ» الحجر/6 تو دیوانه هستی، امام علی(علیه السلام) را جوری تبلیغ كردند كه وقتی معلوم شد امام علی در محراب شهید شده است مردم گفتند مگر علی نماز می‌خواند؟ ! یعنی او را تارك الصلاة معرفی كرده بودند.
به مهره‌های درشت و افراد لایق تهمت می‌زنند، اگر كسی به كسی نسبت ناروایی زد حالا این مربوط به تهمت‌های سیاسی است، اگر كسی به كسی تهمت ناروایی زد مثلاً نسبت زنا داد به مادر كسی یا نسبت بدی داد به خود طرف، از نظر حكم اسلامی باید هشتاد ضربه شلاق بخورد، مگر اینكه ثابت كند، من كه گفتم فلانی اینكاره است این هم شاهد من است. گاهی وقتها یك چیزی را هی می‌گویند و می‌گویند، در صورتی كه هیچ ریشه و سندی هم ندارد.
گفتند در كرمانشاه ماه را كی دیده است؟ ماه رمضان بود كه می‌خواستند ماه را ببینند كه فردا عید هست یا نه، گفتند كی ماه را دیده؟ گفتند فلان محله، رفتند فلان محله گفتند فلان مسجد دیده، رفتند فلان مسجد كی دیده؟ هی تحقیق كردند آخرش گفتند مش عباس خادم دیده است، رفتند سراغ مش عبادس خادم دیدند كه مش عباس خادم كور است اصلاً چشم ندارد كه ببیند! گاهی وقتها شایع می‌شود كه فلانی دیده وقتی به دنبال او می‌روند می‌بینند كه از بیخ. . .
به حضرت یعقوب تهمت می‌زدند، حتی گاهی خودمانی‌ها تهمت می‌زنند پسرهایش به او تهمت زدند گفتند «إِنَّ أَبَانَا لَفِی ضَلَالٍ مُبِینٍ» یوسف/8 این پیرمرد نمی‌فهمد، الان بسیاری از سران انقلاب مورد تهمت قرار گرفتند.
قرآن می‌فرماید در مقابل این تهمت‌ها چه كنیم؟ «إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنْ الَّذِینَ آمَنُوا» الحج/38 بدرستی كه خداوند دفاع می‌كند از كسانی كه ایمان دارند، این آیه مرهمی است برای كسانی كه مورد تهمت واقع شده اند. در مسجدالحرام مسلمانها را كشتند گفتند اینها ایرانیها بوده‌اند بعداً مشت‌شان باز شد معلوم شد كه ایرانیها نبوده‌اند و كی‌ها بوده‌اند برای اینكه ایرانیها را تروریست معرفی كنند، در نهضت‌ها و حركت انبیاء این كارها از طرف مخالفین بوده و شماها ناراحت نباشید بوده است و خدا دفع كرده است و حالا هم هست با حوصله و لطف خدا یكی پس از دیگری دفع خواهد شد.
والسلام علیكم و رحمه الله و بركاته

اطلاعات تماس

 

روابط عمومی گروه :  09174009011

 

 شماره نوبت استخاره: 09102506002

 

آیدی همه پیام رسانها :     @shiaquest

 

پاسخگویی سوالات شرعی: 09102506002

آدرس : استان قم شهر قم گروه پژوهشی تبارک

 

پست الکترونیک :    [email protected]

 

 

 

درباره گروه تبارک

گروه تحقیقی تبارک با درک اهميت اطلاع رسـاني در فضاي وب در سال 88 اقدام به راه اندازي www.shiaquest.net نموده است. اين پايگاه با داشتن بخشهای مختلف هزاران مطلب و مقاله ی علمي را در خود جاي داده که به لحاظ کمي و کيفي يکي از برترين پايگاه ها و دارا بودن بهترین مطالب محسوب مي گردد.ارائه محتوای کاربردی تبلیغ برای طلاب و مبلغان،ارائه مقالات متنوع کاربردی پاسخگویی به سئوالات و شبهات کاربران,دین شناسی،جهان شناسی،معاد شناسی، مهدویت و امام شناسی و دیگر مباحث اعتقادی،آشنایی با فرق و ادیان و فرقه های نو ظهور، آشنایی با احکام در موضوعات مختلف و خانواده و... از بخشهای مختلف این سایت است.اطلاعات موجود در این سایت بر اساس نياز جامعه و مخاطبين توسط محققين از منابع موثق تهيه و در اختيار كاربران قرار مى گيرد.

Template Design:Dima Group